Soort reis

Bestemming

Vervoer

Periode

Gegarandeerd

Zoekterm

Vliegreis Kroatië vanuit Limburg

Sta versteld van de schitterende natuur in Kroatië door een rondreis te boeken door dit prachtige land vanuit Limburg. Tijdens de rondreis gaat u bijna dagelijks op excursie en krijgt u uitgebreide uitleg van ervaren reisleiding. Daarbij wordt u tijdens een vliegreis naar Kroatië met Het Zuiden & Jacobs Reizen volledig ontzorgd en overnacht in u de betere hotels. Als u een groepsrondreis maakt naar Kroatië met het Zuiden & Jacobs Reizen is dit bovendien de perfecte combinatie tussen ontdekken en ontspannen.

Bekijk hier het aanbod:

Hetgeen u zoekt kunnen we helaas (nog) niet vinden…

Wat kunt u doen?

  • Optie 1: Pas uw zoekopdracht in onze reizen-zoekmachine
  • Optie 2: Zoek op basis van onderstaande reistypes opnieuw in ons aanbod
  • Optie 3: Komt u er niet uit? Geen probleem. Neem contact met ons op; we helpen u graag verder! Of bel direct 085 067 00 15


Schrijf je in voor de nieuwsbrief:koffie

Maak een groepsreis naar Kroatië en ontdek Dalmatië

In het Kroatië assortiment van Het Zuiden & Jacobs Reizen vindt u een groepsreis naar de schatkist van Kroatië: Dalmatië. De natuur is hier werkelijk schitterend. Zo zult u tijdens de rondreis diverse watervallen, grotten en meren tegenkomen. In de steden in dit gebied zoals Dubrovnik, de parel aan de Adriatische Zee, vindt u nog Romeinse en middeleeuwse invloeden.

Tijdens uw rondreis brengt u een bezoek aan het 1700 jaar oude plaatsje Split. Hier vindt u een pittoresk middeleeuws centrum en het schitterende paleis van Diocletianus. Onder de grond vindt u hier een heel stelsel aan gangen en kelders die te bezoeken zijn. Maak ook zeker een wandeling over De Riva Boulevard vol met leuke bars, restaurants, winkels en kraampjes. Na Split brengt u een bezoekje aan museumstad Trogir. Deze stad is met een brug verbonden aan het vaste land en beschikt over ontzettend veel oude standbeelden, kunstverzamelingen en musea.

Een bezoek aan Dalmatië is niet compleet zonder een bezoek aan Dubrovnik. Deze stad wordt ook wel de “parel aan de Adriatische Zee” genoemd. Deze stad was in de middeleeuwen al een belangrijke stad voor cultuur en handel. Hierom is een bezoek aan deze stad net een bezoek aan een openluchtmuseum! De Oude Stad van Dubrovnik is bovendien al sinds 1979 UNESCO Werelderfgoed.

Kroatië beschikt verder over diverse eilanden die u tijdens uw rondreis zult bezoeken. De eilanden Hvar, Peljesac en Korcula hebben ieder hun eigen geschiedenis die u tijdens uw bezoek uitgebreid leert kennen. Geniet bovendien van helder water en prachtige natuur omtrent deze eilanden. Nog meer schitterende natuur ontdekken? Tijdens de rondreis bezoekt u ook Nationaal Park Krka. Hier ziet u vele watervallen en meren omringd met kalkstenen rotsen. Vlakbij dit park ligt de oudste stad van Kroatië: Sibenik.

Boek nu uw rondreis naar Kroatië

Wilt u versteld staan van de schitterende natuur en pittoreske dorpjes in Kroatië? Boek dan nu uw rondreis vanuit Limburg met Het Zuiden & Jacobs reizen. U kunt bovendien zorgeloos op stap doordat Het Zuiden & Jacobs reizen is aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Zoekt u meer informatie? Vraag dan onze brochure aan of neem contact op met onze reisadviseurs via 085 067 00 15.