BOEK NU MET VEEL FLEXIBILITEIT: WIJ REIZEN EINDELIJK WEER!

Wij begrijpen dat u het wellicht spannend vindt om weer een reis te boeken en er veel vragen bestaan over hoe de reizen worden uitgevoerd. In onderstaande informatie, welke wij blijven updaten beantwoorden we enkele veelgestelde vragen. Het is zéker mogelijk een reis te reserveren zonder risico en voor een veilige uitvoering van uw reis kunt u op ons vertrouwen. Boek daarom nu uw reis, want na zo veel maanden thuis zitten mag u zeker weer vooruitkijken en voorpret hebben naar een vakantie.

We gaan weer samen op reis, maar hoe reizen we?

Inmiddels hebben wij alweer de eerste reizen succesvol uitgevoerd. We mogen en kunnen weer veilig reizen. We zijn dan ook enorm gemotiveerd om samen met u op reis te gaan!

Afhankelijk van de bestemming gelden er inreismaatregelen met benodigde gezondheidsdocumenten en reisdocumenten. Van de CoronaCheck App tot mondkapjes en van vervoersmaatregelen tot gezondheidsverklaringen. Geen zorgen, indien u uw reis heeft geboekt ontvangt u bij uw reispapieren de meest actuele informatie over al deze benodigdheden voor uw bestemming inclusief eventueel een handleiding. Onze professionele reisadviseurs kunnen u bijstaan met al uw vragen omtrent deze documenten, wij helpen u graag.

Wij zorgen dat alle aanvullend maatregelen ten tijde van uw reis geen belemmering hoeven te zijn voor de uitvoering van uw reis, als we deze samen volgen, kunnen we samen genieten van heerlijke vakanties.
Wij houden ons volledig aan het advies van de Nederlandse overheid en het RIVM. Wij reizen dan ook niet naar onveilige gebieden.

Kan ik nu veilig en met zeer beperkte risico’s een reis boeken?

JA, dat kan heel goed. Wij reizen pas als het veilig is en kan. Mocht er vlak voor uw geboekte reis onverhoopt een negatief (oranje) reisadvies worden afgegeven, annuleren wij de reis en krijgt uw uw betaald reissom volledig retour (geen voucher).
Daarnaast boekt u flexibeler als ooit, u kunt uw boeking voor vliegreizen wijzigen of annuleren tot  84 dagen (12 weken) voor vertrek. Voor busreizen kunt u uw boeking tot 52 dagen voor vertrek wijzigen of annuleren.
Onze volledige reis- en annuleringsvoorwaarden kunt u hier lezen: https://www.zuidenjacobsreizen.com/reisvoorwaarden-anvr-sgr/

Ik heb een reis geboekt voor 2021, maar wil deze toch annuleren. Kan dat?

JA. U kunt bij ons uw reisplannen gratis wijzigen naar een andere datum of bestemming. Ook heeft u de mogelijkheid de reis kosteloos te annuleren. U krijgt dan de betaald reissom volledig retour (geen voucher). Voor vliegreizen kunt u uw boeking wijzigen of annuleren tot 12 weken voor vertrek (84 dagen). Voor busreizen kunt u uw boeking tot 52 dagen voor vertrek wijzigen of annuleren.
Onze volledige reis- en annuleringsvoorwaarden kunt u hier lezen: https://www.zuidenjacobsreizen.com/reisvoorwaarden-anvr-sgr/

Wat als wij uw reis annuleren
Wordt uw reis onverhoopt geannuleerd? Dan krijgt u uw aanbetaling of volledig betaalde reissom terugbetaald op uw bankrekening binnen 14 dagen na annulering. Wij geven geen vouchers meer uit.

Altijd veilig en kosteloos naar huis met onze repatriëring garantie bij plotselinge verandering op uw vakantiebestemming. 
U kunt met vertrouwen met ons op reis. U boekt bij ons een pakketreis, dit betekent dat als de situatie op uw vakantiebestemming onverhoopt zeer plotseling wijzigt, dragen wij zorg dat u, in samenspraak met u en lokale instanties, kosteloos, veilig en zo snel als mogelijk terugreist naar Nederland.

Sluit bij ons een kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz af, dan heeft u extra dekking bij corona!

Veel reizigers zijn afwachtend om te boeken door onzekerheid in het reisadvies voor hun bestemming. We willen waar mogelijk extra zekerheid geven om weer het vertrouwen te geven om te boeken en op reis te gaan. Kijk hier voor een volledig dekkingsoverzicht . Wordt bv. vlak voor vertrek corona bij u geconstateerd? dan krijgt u uw betaalde reissom terug.

Hoe reist u per bus 
Tijdens het verblijf aan boord draagt u een mondkapje. In de bus zijn voldoende hygiëne-maatregelen getroffen en desinfectie is volop aanwezig. Wij vragen u wel zo min als mogelijk rond te wandelen in de bus en het toilet is enkel geopend voor noodgevallen, bij langere reizen worden extra pauzes onderweg ingelast. Bij stads- en rondwandelingen maken we gebruik van headsets zodat u de gids goed kunt verstaan, en toch voldoende afstand kunt houden van uw medereizigers.

Hoe reizen we samen tijdens onze begeleide vliegreizen
Tijdens het verblijf aan boord en op de luchthaven draagt u een mondkapje. In de transferbussen in Nederland- en het buitenland zijn voldoende hygiëne-maatregelen getroffen en desinfectie is volop aanwezig. Bij stads- en rondwandelingen maken we gebruik van headsets zodat u de gids goed kunt verstaan, en toch voldoende afstand kunt houden van uw medereizigers.

Gewoon genieten, met voorzorg, op uw vakantiebestemming
In elk land gelden momenteel nog afzonderlijke voorzorgs- en hygiëne maatregelen veelal de plicht voor het dragen van mondkapjes binnen en voldoende afstand houden tot elkaar. Wij informeren u vooraf aan uw reis welke maatregelen tijdens uw reis nog geldig zijn. Deze wijzigen regelmatig, daarom ontvangt u deze informatie bij uw reispapieren ca. 2 weken voor vertrek. Mochten maatregelen plotseling worden aangescherpt, en hebben deze een grote invloed op uw vakantiebeleving, zullen wij overwegen de reis te annuleren.

Indien de covid-19 maatregelen door de Nederlandse en/of buitenlandse overheden c.q. gezondheidsinstanties worden versoepeld, zullen we de richtlijnen mogelijk aanpassen, uw gezondheid staat echter altijd bij ons op de 1e plaats en deze blijven we borgen!

“Leef, reis, ga op avontuur, wees dankbaar en heb nergens spijt van” (Jack Kerouac)