In 2021 gaan we weer samen op reis, maar wat kunt u verwachten?

Wij verwachten vanaf Augustus 2021 weer langzaam te gaan opstarten, echter wij gaan pas écht vertrekken als wij ervan overtuigd zijn dat wij u de optimale vakantiebeleving kunnen bieden! Dat is als wij uw gezondheid, veiligheid en ongedwongen vakantieplezier kunnen garanderen binnen de geldende regels van de binnen- en buitenlandse overheden. Wij houden ons volledig aan het advies van de Nederlandse overheid en het RIVM. Wij reizen dan ook niet naar onveilige “oranje” “of “rode” gebieden.

Wij hebben de verwachting dat enkele voorzorgs- en hygiëne maatregelen (zoals mondkapjes in o.a. vliegtuig/bus, afstand houden en het eventueel invullen van een gezondheidsverklaring of covid-19 test) ook in 2021 nodig zijn om u weer veilig te laten reizen, wij zien dit als positief en steunen deze dan ook volledig. Exacte maatregelen weten wij pas echt enkele weken voor vertrek, deze blijven momenteel wijzigen. Wij zorgen dat deze ten tijde van uw reis geen belemmering hoeven te zijn voor de uitvoering van uw reis, als we deze samen volgen, kunnen we weer blijven reizen en blijft de wereld open om te genieten van heerlijke vakanties.

Altijd veilig en kosteloos naar huis met onze repatriëring garantie
U kunt met vertrouwen met ons op reis. U boekt bij ons een pakketreis, dit betekent dat als de situatie op uw vakantiebestemming onverhoopt zeer plotseling wijzigt, dragen wij zorg dat u, in samenspraak met u en lokale instanties, kosteloos en veilig als mogelijk terugreist naar Nederland.

Hoe reist u per bus in 2021
Omdat het in een bus niet mogelijkheid is om de 1,5 meter afstand te waarborgen worden aanvullende maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn inmiddels al ingeburgerd in onze samenleving. Tijdens het verblijf aan boord draagt u een mondkapje. In de bus zijn voldoende hygiëne-maatregelen getroffen en desinfectie is volop aanwezig. Wij vragen u wel zo min als mogelijk rond te wandelen in de bus en het toilet is enkel geopend voor noodgevallen, bij langere reizen worden extra pauzes onderweg ingelast. Iedereen heeft een vaste zitplaats, de hele reis. In samenspraak met uw reisleider kunt u deze wijzigen. Bij stads- en rondwandelingen maken we gebruik van headsets zodat u de gids goed kunt verstaan, en toch voldoende afstand kunt houden van uw medereizigers.

Hoe reizen we samen tijdens onze begeleide vliegreizen
Omdat het in een vliegtuig niet mogelijkheid is om de 1,5 meter afstand te waarborgen worden aanvullende maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn inmiddels al ingeburgerd in onze samenleving. Tijdens het verblijf aan boord draagt u een mondkapje. In de transferbussen in Nederland- en het buitenland zijn voldoende hygiëne-maatregelen getroffen en desinfectie is volop aanwezig. Bij stads- en rondwandelingen maken we gebruik van headsets zodat u de gids goed kunt verstaan, en toch voldoende afstand kunt houden van uw medereizigers.

Gewoon genieten, met voorzorg, op uw vakantiebestemming
In elk land gelden momenteel nog afzonderlijke voorzorgs- en hygiëne maatregelen veelal de plicht voor het dragen van mondkapjes binnen en voldoende afstand houden tot elkaar. Wij informeren u vooraf aan uw reis welke maatregelen tijdens uw reis nog geldig zijn. Deze wijzigen regelmatig, daarom ontvangt u deze informatie bij uw reispapieren ca. 2 weken voor vertrek. Mochten maatregelen plotseling worden aangescherpt, en hebben deze een grote invloed op uw vakantiebeleving, zullen wij overwegen de reis te annuleren.

Indien de covid-19 maatregelen door de Nederlandse en/of buitenlandse overheden c.q. gezondheidsinstanties worden versoepeld, zullen we de richtlijnen mogelijk aanpassen, uw gezondheid staat echter altijd bij ons op de 1e plaats en deze blijven we borgen!