Dé 8-daagse hit uit ons aanbod: Logeren in top 4* hotel tegenover Capri!

Ook dit jaar zijn wij trots dat we wederom de Amalfikust voor u hebben kunnen inkopen! De Amalfikust is synoniem voor steile kliffen, kleurrijke dorpjes en de heerlijke Italiaanse sfeer. Het is een groep van dorpen ten zuiden van de Golf van Napels. Deze reis naar wellicht het mooiste gebied in Bella Italië, is al enkele jaren een echte topper in ons aanbod. Onder het motto “Eerst Napels zien en dan sterven” brengen wij u naar deze prachtige kuststreek. U logeert in 4* hotel Delfino (waardering 8.4 op Zoover!) schitterend gelegen aan de Golf van Napels. Hier logeert u op basis van halfpension gedurende uw hele reis. Dit prachtige hotel is de gehele reis uw nieuwe 'thuis', dus u hoeft u koffer maar één keer uit te pakken. Heerlijk, de beste manier om meteen in de vakantiesfeer te komen! Bovendien maakt u interessante excursies: een hele dag langs de Amalfikust, een dagtocht naar Pompeii & Vesuvius, en u bezoekt natuurlijk Napels met een lokale Duitssprekende gids. Napels is een prachtige stad maar heeft een rauw randje en is stukken minder gepolijst dan Florence of Venetië. In het Quartieri Spagnoli, de Spaanse wijk, maak je kennis met de beroemde arbeidersklasse in Napels. Een wijk met smalle steegjes waar de was tussen de huizen hangt te drogen en de straten zijn gevuld met marktkraampjes. Napels barst van het culturele erfgoed en de interessante musea. Het Museo Archeologico Nazionale heeft een prachtige collectie aan klassieke kunstschatten, waaronder sculpturen, fresco’s en mozaïeken uit Pompeii. Het middeleeuwse kasteel Castelnuovo heeft een bijzondere collectie van Italiaanse schilderijen uit de 19e eeuw en vanaf het dak heb je een waanzinnig uitzicht over de stad en het water. De reis brengt u uiteraard ook op het jetset eiland Capri, ook hier kijkt u uw ogen uit. Zoals u van ons ondertussen gewend bent zijn alle genoemde excursies INCLUSIEF! U vertrekt uit Limburg per touringcar om vanuit Amsterdam met Transavia naar Napels te vliegen. Uiteraard wordt ook deze reis weer begeleid door onze zeer ervaren Het Zuiden & Jacobs reisbegeleiding. Over het weer hoeft u zich ook geen zorgen te maken; door de zuidelijke ligging geniet u hier vrijwel het hele jaar van mooi weer. Zó ontspannen kan uw vakantie zijn! Andiamo tutti! 

Dag 1 - Dinsdag 14 april 2020

Limburg – Amsterdam – Napels

Vanuit uw Limburgse opstapplaats reist u samen met Het Zuiden & Jacobs reisbegeleiding per luxe touringcar naar de luchthaven van Amsterdam voor uw vlucht om 06.25 uur (onder voorbehoud) –  naar Napels. Uw aankomsttijd staat gepland om 08.45 uur. Vervolgens volgt de transfer (ca. 50 km) naar uw prachtig gelegen 4* hotel Delfino. De rest van de dag heeft u heerlijk ter vrije besteding, zo komt u meteen in het juiste vakantiegevoel! U kunt genieten van de faciliteiten van uw hotel of de shuttlebus naar Sorento nemen. U dineert in uw hotel.

Dag 2 - Woensdag 15 april 2020

Amalfikust

Na het ontbijt is er een heerlijke dagexcursie langs de indrukwekkende Amalfikust. Deze schitterende kustweg wordt aangeprezen als de mooiste ter wereld! Geniet van het prachtige contrast van de witte huisjes en de diepblauwe zee. U begint in Positano. In Amalfi is de dom de trekpleister en Ravello, een dorp dat tegen de rotsen aan lijkt te hangen, is met zijn pittoreske centrum een van de parels aan de Amalfikust. Diner in uw hotel.

 

Dag 3 - Donderdag 16 april 2020

Pompeii & Vesuvius

Na het ontbijt gaat u terug in de tijd want vandaag is o.a. POMPEII het doel. De ooit zo bloeiende provinciehoofdstad met circa 20.000 inwoners werd waarschijnlijk al 300 jaar v. Christus gesticht. Door een enorme vulkaanuitbarsting (Vesuvius) in het jaar 79 na Christus werd de gehele stad bedolven onder een dikke lavastroom. In de 18e eeuw werd reeds begonnen met opgravingen en nu blijkt dat de eeuwenoude stad vrijwel in zijn geheel bewaard is gebleven en weer compleet toegankelijk is. Na de bezichtiging brengt de bus u tot op 1000 m hoogte in het Vesuvius-gebergte. Diner in uw hotel.

 

 

Dag 4 - Vrijdag 17 april 2020

Vrije dag

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag! U bepaalt zelf of u lekker uitrust bij het zwembad of dat u de shuttlebus neemt naar hartje Sorrento. Waar u weer midden in de heerlijke Italiaanse sfeer belandt. Geniet van de altijd goed gesoigneerde Italianen die voorbij lopen wanneer u lekker een cappuccino met een brioche besteld op één van de vele terrasjes. In de avond dineert u in uw hotel.

Dag 5 - Zaterdag 18 april 2020

Capri

Na het ontbijt heeft u wederom een heerlijke dag voor de boeg. De reis brengt u naar het veel bezongen jetset eiland Capri. Capri verwelkomt al beroemdheden sinds de Romeinse keizer Augustus er in 29 voor Christus op vakantie kwam. U vaart over de diepblauwe zee naar het eiland met bonte huisjes, talrijke vissersbootjes in schilderachtige haventjes en een zeer kleurrijke vegetatie. U stapt in minibussen voor een indrukwekkende rondrit over het eiland. U stopt bij de Villa San Michele waar u een wandeling maakt. In de late namiddag rijdt u weer terug naar uw hotel. Diner in uw hotel.

Dag 6 - Zondag 19 april 2020

Napels

Na ontbijt wacht u wederom een schitterende dag. U bezoekt de stad Napels. Het historische centrum van Napels is een aaneenschakeling van oude gebouwen, mooie kerken en barokke stadspaleizen. Een klassieke schoonheid met smalle steegjes waar u pizzeria’s, koffiebarretjes en delicatessenzaken vindt. Niet voor niets dat het Centro Storico een plekje heeft gekregen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het Centro Storico is een openluchtmuseum waar je eeuwenoude geschiedenis van Napels zich openbaart en je kan blijven verdwalen in het labyrint van prachtige architectuur.Diner in uw hotel.

Dag 7 - Maandag 20 april 2020

Dag ter vrije besteding

Vorodat u morgen weer huiswaarts keert kunt u vandaag nog heerlijk genieten van een vrije dag. U kunt genieten van de faciliteiten van uw hotel of u kiest ervoor om de omgeving te verkennen. Ook vandaag kunt u eventueel richting Sorrento gaan om Italiaanse sfeer te proeven op één van de vele terrasjes. Diner in uw hotel.

 

 

Dag 8 - Dinsdag 21 april 2020

Napels – Amsterdam – Limburg

Na het ontbijt is de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met Transavia. De vlucht staat gepland om 09.30 uur, onder voorbehoud. De landing is voorzien om 12.10 uur. Bij aankomst staat de luxe touringcar voor u klaar om u weer veilig naar Limburg te rijden. Dan komt er vandaag een einde aan een fantastische ervaring in Bella Italia. De vele foto’s zullen uw herinneringen kleur geven! We zien u graag terug op één van onze volgende reizen!

 

 Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Delfino ****

Het 4 sterren hotel Delfino biedt een gratis pendeldienst naar Sorrento en een prachtig uitzicht op het eiland Capri en de Golf van Napels vanaf de heuveltop. Vanuit het buitenzwembad kunt u uitkijken op de zee. Alle kamers van Hotel Delfino zijn voorzien van airconditioning, lichte houten meubels en een lcd-televisie met satelliet verbinding, badkamer met bad/douche en haardroger. Sommige kamers beschikken tevens over een balkon met uitzicht op zee. Het restaurant serveert maaltijden bij het zwembad en is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken, recepten uit Sorrento en verse vis.

Hotel verzorging: Halfpension

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 154,-

Website Hotel Delfino ****

Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- NS Station achterzijde
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Urmond- Carpoolplaats Vd Valk Hotel
Echt- Parkeerplaats Gamma
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Reis informatie
Ook dit jaar zijn wij trots dat we wederom de Amalfikust voor u hebben kunnen inkopen! De Amalfikust is synoniem voor steile kliffen, kleurrijke dorpjes en de heerlijke Italiaanse sfeer. Het is een groep van dorpen ten zuiden van de Golf van Napels. Deze reis naar wellicht het mooiste gebied in Bella Italië, is al enkele jaren een echte topper in ons aanbod. Onder het motto “Eerst Napels zien en dan sterven” brengen wij u naar deze prachtige kuststreek. U logeert in 4* hotel Delfino (waardering 8.4 op Zoover!) schitterend gelegen aan de Golf van Napels. Hier logeert u op basis van halfpension gedurende uw hele reis. Dit prachtige hotel is de gehele reis uw nieuwe 'thuis', dus u hoeft u koffer maar één keer uit te pakken. Heerlijk, de beste manier om meteen in de vakantiesfeer te komen! Bovendien maakt u interessante excursies: een hele dag langs de Amalfikust, een dagtocht naar Pompeii & Vesuvius, en u bezoekt natuurlijk Napels met een lokale Duitssprekende gids. Napels is een prachtige stad maar heeft een rauw randje en is stukken minder gepolijst dan Florence of Venetië. In het Quartieri Spagnoli, de Spaanse wijk, maak je kennis met de beroemde arbeidersklasse in Napels. Een wijk met smalle steegjes waar de was tussen de huizen hangt te drogen en de straten zijn gevuld met marktkraampjes. Napels barst van het culturele erfgoed en de interessante musea. Het Museo Archeologico Nazionale heeft een prachtige collectie aan klassieke kunstschatten, waaronder sculpturen, fresco’s en mozaïeken uit Pompeii. Het middeleeuwse kasteel Castelnuovo heeft een bijzondere collectie van Italiaanse schilderijen uit de 19e eeuw en vanaf het dak heb je een waanzinnig uitzicht over de stad en het water. De reis brengt u uiteraard ook op het jetset eiland Capri, ook hier kijkt u uw ogen uit. Zoals u van ons ondertussen gewend bent zijn alle genoemde excursies INCLUSIEF! U vertrekt uit Limburg per touringcar om vanuit Amsterdam met Transavia naar Napels te vliegen. Uiteraard wordt ook deze reis weer begeleid door onze zeer ervaren Het Zuiden & Jacobs reisbegeleiding. Over het weer hoeft u zich ook geen zorgen te maken; door de zuidelijke ligging geniet u hier vrijwel het hele jaar van mooi weer. Zó ontspannen kan uw vakantie zijn! Andiamo tutti! 
Dagprogramma

Dag 1 - Dinsdag 14 april 2020

Limburg – Amsterdam – Napels

Vanuit uw Limburgse opstapplaats reist u samen met Het Zuiden & Jacobs reisbegeleiding per luxe touringcar naar de luchthaven van Amsterdam voor uw vlucht om 06.25 uur (onder voorbehoud) –  naar Napels. Uw aankomsttijd staat gepland om 08.45 uur. Vervolgens volgt de transfer (ca. 50 km) naar uw prachtig gelegen 4* hotel Delfino. De rest van de dag heeft u heerlijk ter vrije besteding, zo komt u meteen in het juiste vakantiegevoel! U kunt genieten van de faciliteiten van uw hotel of de shuttlebus naar Sorento nemen. U dineert in uw hotel.

Dag 2 - Woensdag 15 april 2020

Amalfikust

Na het ontbijt is er een heerlijke dagexcursie langs de indrukwekkende Amalfikust. Deze schitterende kustweg wordt aangeprezen als de mooiste ter wereld! Geniet van het prachtige contrast van de witte huisjes en de diepblauwe zee. U begint in Positano. In Amalfi is de dom de trekpleister en Ravello, een dorp dat tegen de rotsen aan lijkt te hangen, is met zijn pittoreske centrum een van de parels aan de Amalfikust. Diner in uw hotel.

 

Dag 3 - Donderdag 16 april 2020

Pompeii & Vesuvius

Na het ontbijt gaat u terug in de tijd want vandaag is o.a. POMPEII het doel. De ooit zo bloeiende provinciehoofdstad met circa 20.000 inwoners werd waarschijnlijk al 300 jaar v. Christus gesticht. Door een enorme vulkaanuitbarsting (Vesuvius) in het jaar 79 na Christus werd de gehele stad bedolven onder een dikke lavastroom. In de 18e eeuw werd reeds begonnen met opgravingen en nu blijkt dat de eeuwenoude stad vrijwel in zijn geheel bewaard is gebleven en weer compleet toegankelijk is. Na de bezichtiging brengt de bus u tot op 1000 m hoogte in het Vesuvius-gebergte. Diner in uw hotel.

 

 

Dag 4 - Vrijdag 17 april 2020

Vrije dag

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag! U bepaalt zelf of u lekker uitrust bij het zwembad of dat u de shuttlebus neemt naar hartje Sorrento. Waar u weer midden in de heerlijke Italiaanse sfeer belandt. Geniet van de altijd goed gesoigneerde Italianen die voorbij lopen wanneer u lekker een cappuccino met een brioche besteld op één van de vele terrasjes. In de avond dineert u in uw hotel.

Dag 5 - Zaterdag 18 april 2020

Capri

Na het ontbijt heeft u wederom een heerlijke dag voor de boeg. De reis brengt u naar het veel bezongen jetset eiland Capri. Capri verwelkomt al beroemdheden sinds de Romeinse keizer Augustus er in 29 voor Christus op vakantie kwam. U vaart over de diepblauwe zee naar het eiland met bonte huisjes, talrijke vissersbootjes in schilderachtige haventjes en een zeer kleurrijke vegetatie. U stapt in minibussen voor een indrukwekkende rondrit over het eiland. U stopt bij de Villa San Michele waar u een wandeling maakt. In de late namiddag rijdt u weer terug naar uw hotel. Diner in uw hotel.

Dag 6 - Zondag 19 april 2020

Napels

Na ontbijt wacht u wederom een schitterende dag. U bezoekt de stad Napels. Het historische centrum van Napels is een aaneenschakeling van oude gebouwen, mooie kerken en barokke stadspaleizen. Een klassieke schoonheid met smalle steegjes waar u pizzeria’s, koffiebarretjes en delicatessenzaken vindt. Niet voor niets dat het Centro Storico een plekje heeft gekregen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het Centro Storico is een openluchtmuseum waar je eeuwenoude geschiedenis van Napels zich openbaart en je kan blijven verdwalen in het labyrint van prachtige architectuur.Diner in uw hotel.

Dag 7 - Maandag 20 april 2020

Dag ter vrije besteding

Vorodat u morgen weer huiswaarts keert kunt u vandaag nog heerlijk genieten van een vrije dag. U kunt genieten van de faciliteiten van uw hotel of u kiest ervoor om de omgeving te verkennen. Ook vandaag kunt u eventueel richting Sorrento gaan om Italiaanse sfeer te proeven op één van de vele terrasjes. Diner in uw hotel.

 

 

Dag 8 - Dinsdag 21 april 2020

Napels – Amsterdam – Limburg

Na het ontbijt is de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met Transavia. De vlucht staat gepland om 09.30 uur, onder voorbehoud. De landing is voorzien om 12.10 uur. Bij aankomst staat de luxe touringcar voor u klaar om u weer veilig naar Limburg te rijden. Dan komt er vandaag een einde aan een fantastische ervaring in Bella Italia. De vele foto’s zullen uw herinneringen kleur geven! We zien u graag terug op één van onze volgende reizen!

 

 Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotel informatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Delfino ****

Het 4 sterren hotel Delfino biedt een gratis pendeldienst naar Sorrento en een prachtig uitzicht op het eiland Capri en de Golf van Napels vanaf de heuveltop. Vanuit het buitenzwembad kunt u uitkijken op de zee. Alle kamers van Hotel Delfino zijn voorzien van airconditioning, lichte houten meubels en een lcd-televisie met satelliet verbinding, badkamer met bad/douche en haardroger. Sommige kamers beschikken tevens over een balkon met uitzicht op zee. Het restaurant serveert maaltijden bij het zwembad en is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken, recepten uit Sorrento en verse vis.

Hotel verzorging: Halfpension

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 154,-

Website Hotel Delfino ****

Instapschema
Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- NS Station achterzijde
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Urmond- Carpoolplaats Vd Valk Hotel
Echt- Parkeerplaats Gamma
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Bustransfer Limburg - Amsterdam v.v.
 • Vlucht Amsterdam - Napels v.v. met Transavia
 • 10 kg handbagage per persoon en 15 kg ruimbagage p.p.
 • Vervoer ter plaatse per comfortabele touringcar
 • 7 nachten op basis van halfpension in 4* hotel Delfino aan de Golf van Napels
 • Hele dag excursie langs de Amalfi kust met een Duitssprekende lokale gids
 • Hele dag excursie naar Pompeii en Vesuvius met een Duitssprekende gids
 • Hele dag excursie naar Capri incl. overtocht per boot v.v. en rondrit met minibussen over het eiland
 • Hele dag excursie naar Napels met een Duitssprekende gids
 • U ontvangt een Duitstalige reisgids
 • Ter plaatse Duitssprekende gidsen
 • Het Zuiden & Jacobs reisbegeleiding gedurende de gehele reis
 • Lokale toeristenbelasting

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.

Deze reis is exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden
 • Eventuele verzekeringen
 • Reserveringskosten € 29,50 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boekingsformulier
 • Fooien

Overige informatie

 • Minimum aantal deelnemers: 20
 • Programma onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Bij vliegreizen en (rivier)cruises hanteren wij afwijkende annuleringsvoorwaarden