Beleef modern Arabië ten top met veel inclusief!

Imponerende stad aan de Perzische Golf, ontdek het sprookje van Duizend-en-een-nacht! Dubai is de place to be! In Dubai kan het niet op, alles is/lijkt groter en extremer dan elders op de wereld. Een unieke combinatie van de moderne wereld met de Arabische geschiedenis en cultuur! Een moderne en super schone Arabische stad vol wolkenkrabbers. Tevens bezoekt u Abu Dhabi de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en die is weer helemaal anders dan Dubai. Veel groen, cultuur, historie, de prachtige Sheikh Zayed Moskee en het indrukwekkende Louvre Museum. Het programma is aangepast aan de temperaturen, zodat u ’s middags kunt genieten aan het zwembad met een cocktail of een bezoek kan brengen aan de koele winkelcentra of musea. Uiteraard zijn alle genoemde excursies inclusief. We vliegen met 5* airline Emirates voor de optimale beleving en naast De Zuiden en Jacobs reizen reisbegeleiding neemt onze lokale gids u mee op ontdekkingsreis. Een prachtige en complete reis vol excursies naar de Verenigde Arabische Emiraten die voor altijd in uw herinnering zal blijven!

Dag 1 - Donderdag 4 juni

Limburg – Düsseldorf – Dubai

Vanuit uw Limburgse opstapplaats de transfer per luxe touringcar naar Düsseldorf Airport. U vliegt met Emirates rechtstreeks naar Dubai. Uw vlucht vertrekt om 15.25 uur (onder voorbehoud). Aan boord krijgt u diner en diverse drankjes geserveerd. Tijdens de reis kunt u gebruik maken van de schermen voor u. Aan boord zult u zich dus ook niet vervelen. Aankomst na ca. 6 uur vliegen is om ca. 23.55 uur lokale tijd (tijdverschil is + 3 uur). Op de luchthaven staat onze lokale gids ons op te wachten. De route naar ons hotel voert langs de vele prachtig verlichte wolkenkrabbers. U verblijft in het hotel Marina Byblos ****. Uw kamer is van alle gemakken voorzien, het hotel beschikt tevens over een zwembad op het dak waar u heerlijk kunt afkoelen!

Dag 2 - Vrijdag 5 juni

Modern Dubai

Vandaag na het ontbijt een uitgebreid bezoek aan “Modern” Dubai. O.l.v. onze gids starten we met een fotostop bij het luxe Burj Al Arab Hotel, een van de bekendste symbolen van Dubai palmeiland, met het beroemde hotel en waterparadijs. Dit gebied is grotendeels gebouwd door Nederlanders. We maken een ritje met de monorail over het eiland langs de vele luxe woonwijken. Vervolgens langs de kuststrook naar de Dubai Marina, een ontzettend mooi gebied met een wandelboulevard, terrasjes en boten, gelegen tussen de wolkenkrabbers. De middag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan wandelen en lunchen op The Walk, een boulevard aan het strand vol eetgelegenheden. Hier is het s ‘avonds leuk te flaneren, dan gaat het om “zien en gezien worden” en is het een parade van luxe bolides. U heeft van hieruit ook uitzicht op het grootste reuzenrad ter wereld. We eindigen met een wandeling door de prachtige Souk Madinat in een onmiskenbare Arabische stijl. Het complex wordt ook wel het Venetië van Dubai genoemd. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 3 - Zaterdag 6 juni

Traditioneel Dubai

Na het ontbijt en een vrije ochtend, maakt u aan het begin van de middag tijdens een excursie kennis met traditioneel Dubai. We maken een rondrit langs majestueuze paleizen van de sheikhs, lokale woonwijken en een fotostop bij Dubai’s mooiste moskee. Wandeling langs Al Bastakiya en per “abra”, de lokale watertaxi, vaart u over Dubai Creek naar de exotische kruidenmarkt en talrijke soeks en op de kruidenmarkt snuift u geuren op. U gaat ook Al Fahidi bekijken, dit is het oudste stadsdeel waar het fort een geweldige tegenstelling vormt met de moderne wolkenkrabbers. Ook ziet u nog de nieuwste bezienswaardigheid, de Dubai Frame. De rest van de dag is vrij te besteden. Vlakbij ons hotel is de Mall of the Emirates, hier kunt u zelfs skiën, ga zeker een kijkje nemen. Uw gids en reisbegeleiding voorziet u iedere dag van alle informatie, zodat u uw vrije tijd goed kunt besteden naar uw eigen interesse! U reist eenvoudig en veilig met het openbaar vervoer of per taxi (zeer betaalbaar) door de gehele stad. Diner in uw hotel.

Dag 4 - Zondag 7 juni

Abu Dhabi, Sheikh Zayed Moskee & het Louvre

Wederom een absoluut hoogtepunt! We rijden naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi. Vanuit de verte doemt de schitterende witte Sheikh Zayed Grand Mosque op, waar we een bezoek  brengen (gepaste kleding verplicht). Een schitterend bouwwerk en met 20.000 vierkante meter het grootste ter wereld! De Sheik Zayed moskee, beschikt over 82 koepels, 1000 pilaren en vier minaretten en er kunnen maar liefst 40.000 mensen tegelijkertijd bidden. In de Moskee is onder andere het grootste handgeweven tapijt ter wereld te vinden. Vervolgens rijden we langs talloze paleizen waaronder het Emirates Palace en het Presidential Palace. Tevens langs het Formule 1 circuit Yas Marina en Ferrari World. In de namiddag een culturele parel die u gezien moet hebben in Abu Dhabi, het nieuwe Louvre Museum. Het indrukwekkende complex is overdekt door een koepel van metalen sterren, ontworpen door Jean Nouvel en bestaat uit maar liefst 55 kleine gebouwen met in totaal 23 verschillende tentoonstellingsruimtes, een must-see voor cultuurliefhebbers. Diner in ons hotel.

 

 

 

 

Dag 5 - Maandag 8 juni

Vrije ochtend & Jeep Woestijnsafari

Deze ochtend is ter vrije beschikking – er is zó veel te zien – u kunt ook uitrusten aan het zwembad van het hotel. In de namiddag nemen wij u mee de woestijn in. Met jeeps die door ervaren chauffeurs worden bestuurd. Tussen en over zandduinen tot wel 200! meter hoog is het een avontuurlijke onderneming. Bij zonsondergang kleurt de woestijn fantastisch rood. Geniet van deze spannende rit door de woestijn. ’s Avonds bent u te gast in een Bedoeïnenkamp, waar u plaatsneemt op kussens en onder een sterrenhemel kunt genieten van een dansshow, tevens kunt u hier een ritje op een kameel maken, sisha uitproberen, hennapainting of een foto met een valk nemen. Na afloop rijden we met de jeeps terug naar ons hotel.

Dag 6 - Dinsdag 9 juni

Dag ter vrije besteding

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van uw hotel. Of u kunt heerlijk gaan shoppen in één van de malls. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 7 - Woensdag 10 juni

Sharjah, Avond show Diner Cruise

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan Sharjah, ook wel “de parel van de Golf” genoemd. Het is een van de grotere emiraten waarbij Sharjah-stad omringd wordt door indrukwekkende groenstroken. We maken een fotostop aan de Sharjah Creek, tijdens ons bezoek ziet u o.a. het oude centrum met het Fort Al Hisn, de historische soek Al-Arsah en bezoeken we het Sharjah Museum. U maakt tevens een fotostop bij de King Faisal Moskee en het “Pearl Monument’. Vervolgens bezoekt u nog het indrukwekkende archeologische museum. Vervolgens gaat u terug naar uw hotel waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft. Deze laatste avond besluiten we met een sfeervolle avondcruise langs de kust en door de prachtig verlichte Dubai Marina. U ziet nog eenmaal de magische gebouwen van weer een heel andere kant. Aan boord gaat u genieten van een smakelijk (afscheids) diner.Overnachting in uw hotel.

Dag 8 - Donderdag 11 juni

Dubai – Düsseldorf – Limburg 

Na het ontbijt uitchecken en tegen de middag volgt de transfer naar de luchthaven. U vliegt met Emirates om 14.20 uur terug naar Düsseldorf airport. De landing is voorzien om 19.15 uur en dan zal onze touringcar u terugbrengen naar uw opstapplaats in Limburg.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Marina Byblos ****

We overnachten in dit 4* hotel nabij de Dubai Marina. Een van de indrukwekkendste gebieden vol wolkenkrabbers in Dubai. De kamers hebben allemaal airconditioning en zijn comfortabel ingericht. Het strand Jumeirah Beach, winkelcentrum Marina Mall en het metrostation Jumeirah Lakes Towers liggen op enkele minuten loopafstand. Het hotel heeft diverse restaurants, een bar en een panoramisch zwembad op het dak. Op de boulevard van Dubai Marina zijn tal van eetgelegenheden en terrasjes.

 

 

 

 

Hotel verzorging: Halfpension (zie inclusief/exclusief)

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 249,-

Website Marina Byblos ****

Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- NS Station achterzijde
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Urmond- Carpoolplaats Vd Valk Hotel
Echt- Parkeerplaats Gamma
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Reis informatie
Imponerende stad aan de Perzische Golf, ontdek het sprookje van Duizend-en-een-nacht! Dubai is de place to be! In Dubai kan het niet op, alles is/lijkt groter en extremer dan elders op de wereld. Een unieke combinatie van de moderne wereld met de Arabische geschiedenis en cultuur! Een moderne en super schone Arabische stad vol wolkenkrabbers. Tevens bezoekt u Abu Dhabi de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en die is weer helemaal anders dan Dubai. Veel groen, cultuur, historie, de prachtige Sheikh Zayed Moskee en het indrukwekkende Louvre Museum. Het programma is aangepast aan de temperaturen, zodat u ’s middags kunt genieten aan het zwembad met een cocktail of een bezoek kan brengen aan de koele winkelcentra of musea. Uiteraard zijn alle genoemde excursies inclusief. We vliegen met 5* airline Emirates voor de optimale beleving en naast De Zuiden en Jacobs reizen reisbegeleiding neemt onze lokale gids u mee op ontdekkingsreis. Een prachtige en complete reis vol excursies naar de Verenigde Arabische Emiraten die voor altijd in uw herinnering zal blijven!
Dagprogramma

Dag 1 - Donderdag 4 juni

Limburg – Düsseldorf – Dubai

Vanuit uw Limburgse opstapplaats de transfer per luxe touringcar naar Düsseldorf Airport. U vliegt met Emirates rechtstreeks naar Dubai. Uw vlucht vertrekt om 15.25 uur (onder voorbehoud). Aan boord krijgt u diner en diverse drankjes geserveerd. Tijdens de reis kunt u gebruik maken van de schermen voor u. Aan boord zult u zich dus ook niet vervelen. Aankomst na ca. 6 uur vliegen is om ca. 23.55 uur lokale tijd (tijdverschil is + 3 uur). Op de luchthaven staat onze lokale gids ons op te wachten. De route naar ons hotel voert langs de vele prachtig verlichte wolkenkrabbers. U verblijft in het hotel Marina Byblos ****. Uw kamer is van alle gemakken voorzien, het hotel beschikt tevens over een zwembad op het dak waar u heerlijk kunt afkoelen!

Dag 2 - Vrijdag 5 juni

Modern Dubai

Vandaag na het ontbijt een uitgebreid bezoek aan “Modern” Dubai. O.l.v. onze gids starten we met een fotostop bij het luxe Burj Al Arab Hotel, een van de bekendste symbolen van Dubai palmeiland, met het beroemde hotel en waterparadijs. Dit gebied is grotendeels gebouwd door Nederlanders. We maken een ritje met de monorail over het eiland langs de vele luxe woonwijken. Vervolgens langs de kuststrook naar de Dubai Marina, een ontzettend mooi gebied met een wandelboulevard, terrasjes en boten, gelegen tussen de wolkenkrabbers. De middag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan wandelen en lunchen op The Walk, een boulevard aan het strand vol eetgelegenheden. Hier is het s ‘avonds leuk te flaneren, dan gaat het om “zien en gezien worden” en is het een parade van luxe bolides. U heeft van hieruit ook uitzicht op het grootste reuzenrad ter wereld. We eindigen met een wandeling door de prachtige Souk Madinat in een onmiskenbare Arabische stijl. Het complex wordt ook wel het Venetië van Dubai genoemd. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 3 - Zaterdag 6 juni

Traditioneel Dubai

Na het ontbijt en een vrije ochtend, maakt u aan het begin van de middag tijdens een excursie kennis met traditioneel Dubai. We maken een rondrit langs majestueuze paleizen van de sheikhs, lokale woonwijken en een fotostop bij Dubai’s mooiste moskee. Wandeling langs Al Bastakiya en per “abra”, de lokale watertaxi, vaart u over Dubai Creek naar de exotische kruidenmarkt en talrijke soeks en op de kruidenmarkt snuift u geuren op. U gaat ook Al Fahidi bekijken, dit is het oudste stadsdeel waar het fort een geweldige tegenstelling vormt met de moderne wolkenkrabbers. Ook ziet u nog de nieuwste bezienswaardigheid, de Dubai Frame. De rest van de dag is vrij te besteden. Vlakbij ons hotel is de Mall of the Emirates, hier kunt u zelfs skiën, ga zeker een kijkje nemen. Uw gids en reisbegeleiding voorziet u iedere dag van alle informatie, zodat u uw vrije tijd goed kunt besteden naar uw eigen interesse! U reist eenvoudig en veilig met het openbaar vervoer of per taxi (zeer betaalbaar) door de gehele stad. Diner in uw hotel.

Dag 4 - Zondag 7 juni

Abu Dhabi, Sheikh Zayed Moskee & het Louvre

Wederom een absoluut hoogtepunt! We rijden naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi. Vanuit de verte doemt de schitterende witte Sheikh Zayed Grand Mosque op, waar we een bezoek  brengen (gepaste kleding verplicht). Een schitterend bouwwerk en met 20.000 vierkante meter het grootste ter wereld! De Sheik Zayed moskee, beschikt over 82 koepels, 1000 pilaren en vier minaretten en er kunnen maar liefst 40.000 mensen tegelijkertijd bidden. In de Moskee is onder andere het grootste handgeweven tapijt ter wereld te vinden. Vervolgens rijden we langs talloze paleizen waaronder het Emirates Palace en het Presidential Palace. Tevens langs het Formule 1 circuit Yas Marina en Ferrari World. In de namiddag een culturele parel die u gezien moet hebben in Abu Dhabi, het nieuwe Louvre Museum. Het indrukwekkende complex is overdekt door een koepel van metalen sterren, ontworpen door Jean Nouvel en bestaat uit maar liefst 55 kleine gebouwen met in totaal 23 verschillende tentoonstellingsruimtes, een must-see voor cultuurliefhebbers. Diner in ons hotel.

 

 

 

 

Dag 5 - Maandag 8 juni

Vrije ochtend & Jeep Woestijnsafari

Deze ochtend is ter vrije beschikking – er is zó veel te zien – u kunt ook uitrusten aan het zwembad van het hotel. In de namiddag nemen wij u mee de woestijn in. Met jeeps die door ervaren chauffeurs worden bestuurd. Tussen en over zandduinen tot wel 200! meter hoog is het een avontuurlijke onderneming. Bij zonsondergang kleurt de woestijn fantastisch rood. Geniet van deze spannende rit door de woestijn. ’s Avonds bent u te gast in een Bedoeïnenkamp, waar u plaatsneemt op kussens en onder een sterrenhemel kunt genieten van een dansshow, tevens kunt u hier een ritje op een kameel maken, sisha uitproberen, hennapainting of een foto met een valk nemen. Na afloop rijden we met de jeeps terug naar ons hotel.

Dag 6 - Dinsdag 9 juni

Dag ter vrije besteding

Vandaag heeft u een heerlijke vrije dag. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van uw hotel. Of u kunt heerlijk gaan shoppen in één van de malls. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 7 - Woensdag 10 juni

Sharjah, Avond show Diner Cruise

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan Sharjah, ook wel “de parel van de Golf” genoemd. Het is een van de grotere emiraten waarbij Sharjah-stad omringd wordt door indrukwekkende groenstroken. We maken een fotostop aan de Sharjah Creek, tijdens ons bezoek ziet u o.a. het oude centrum met het Fort Al Hisn, de historische soek Al-Arsah en bezoeken we het Sharjah Museum. U maakt tevens een fotostop bij de King Faisal Moskee en het “Pearl Monument’. Vervolgens bezoekt u nog het indrukwekkende archeologische museum. Vervolgens gaat u terug naar uw hotel waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft. Deze laatste avond besluiten we met een sfeervolle avondcruise langs de kust en door de prachtig verlichte Dubai Marina. U ziet nog eenmaal de magische gebouwen van weer een heel andere kant. Aan boord gaat u genieten van een smakelijk (afscheids) diner.Overnachting in uw hotel.

Dag 8 - Donderdag 11 juni

Dubai – Düsseldorf – Limburg 

Na het ontbijt uitchecken en tegen de middag volgt de transfer naar de luchthaven. U vliegt met Emirates om 14.20 uur terug naar Düsseldorf airport. De landing is voorzien om 19.15 uur en dan zal onze touringcar u terugbrengen naar uw opstapplaats in Limburg.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotel informatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Marina Byblos ****

We overnachten in dit 4* hotel nabij de Dubai Marina. Een van de indrukwekkendste gebieden vol wolkenkrabbers in Dubai. De kamers hebben allemaal airconditioning en zijn comfortabel ingericht. Het strand Jumeirah Beach, winkelcentrum Marina Mall en het metrostation Jumeirah Lakes Towers liggen op enkele minuten loopafstand. Het hotel heeft diverse restaurants, een bar en een panoramisch zwembad op het dak. Op de boulevard van Dubai Marina zijn tal van eetgelegenheden en terrasjes.

 

 

 

 

Hotel verzorging: Halfpension (zie inclusief/exclusief)

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 249,-

Website Marina Byblos ****

Instapschema
Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- NS Station achterzijde
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Urmond- Carpoolplaats Vd Valk Hotel
Echt- Parkeerplaats Gamma
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Transfer per luxe touringcar naar luchthaven Düsseldorf v.v.
 • Rechtstreekse vlucht met Emirates naar Dubai v.v. incl. bagage
 • 7 nachten in een met zorg geselecteerd 4* hotel
 • 7x ontbijt, 1x diner aan boord, 4x in hotel, 1x bbq
 • 1x diner in Restaurant Siraj
 • Transfers ter plaatse
 • Lokale gids
 • Excursies modern en oud Dubai
 • Excursie Sharjah
 • Excursie Abu Dhabi incl. entree Louvre
 • Woestijnsafari met jeeps incl. avondmaaltijd
 • Avondcruise op Dubai Creek incl. afscheidsdiner
 • Het Zuiden en Jacobs Reizen reisbegeleiding gedurende gehele reis

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.

Deze reis is exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Fooien
 • Verzekeringen
 • Reserveringskosten € 29,50 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Overige informatie

 • Minimum aantal deelnemers: 20
 • Medicijnen mee op reis? Voor sommige medicijnen heeft u een verklaring nodig, wij verwijzen u hiervoor naar de website van het Centraal Administratiekantoor: https://www.hetcak.nl/regelingen/medicijnen-mee-op-reis
 • Voor de eventuele benodigde inentingen raadpleeg de ggd
 • Paspoort dient nog 6 maanden na terugkomst geldig te zijn
 • Voor vliegreizen en (rivier) cruises hanteren wij afwijkende annuleringsvoorwaarden
 • Vroegboekkorting t/m 31-01-2020: géén reserveringskosten à € 29,50 per boeking