Prachtige ervaring met een tophotel!

Wilt u uw zintuigen prikkelen, dan is het sprookjesachtige Istanbul the place to be! Deze mysterieuze metropool kenmerkt zich door haar bijzondere skyline. Geen kerken en strakke wolkenkrabbers maar oneindig veel moskeeën. Bij zonsondergang tekenen ronde silhouetten met puntige minaretten af tegen een rood kleurende lucht. Een schitterend gezicht! Vanaf de Galata brug – waar u vele vissers, kunstenaars en straatverkopers vindt – heeft u een prachtig uitzicht over deze bijzondere skyline én over de rivier de Bosporus. U vindt niet alleen de cultuur van de stad in haar architectuur terug. Ook eten en drinken speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van Istanbul. Een absolute must is daarom een bezoek aan de kruidenbazaar. In een historisch gebouw met prachtige gewelven en smalle straatjes vind u talloze verkopers van geurige kruiden. Samen met de vele soorten Turks fruit, olijven en andere etenswaren maken ze het geheel tot een zeer kleurrijk tafereel. Bezoek ook eens één van de vele theetuinen van Istanbul voor een heet kopje zoete appelthee, een waterpijp en een potje Backgammon! De wijken Sultanahmet en de Bazaarwijk vormen het historische centrum van deze mystieke metropool. De winkelstraten van Beyoglu vormen samen met Tünet & Galata het (moderne) Europese hart van de stad met Taksim als middelpunt. De perfecte locatie om te shoppen! Wilt u de drukte even ontglippen, dan is een wandeling langs de Bosporus een goed idee! Langs de rivier ziet u allerlei mooie ‘dorpjes’ met gezellige eettentjes. Natuurlijk bezoekt u het oude historische centrum met een ervaren Duitse gids, deze gids vertelt u alles over deze unieke stad die in 2 continenten ligt. Natuurlijk mag een bezoek aan de Sultan Ahmet Moskee, ook wel de blauwe Moskee genoemd, niet ontbreken! Dit bolwerk werd in het jaar 1500 gebouwd en wordt beschouwd als een uniek bouwwerk. Ook een mooie ervaring is een boottocht op de Bosporus. Vanaf de boot heeft u een schitterend uitzicht op de imponerende paleizen van de Sultan zoals Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Alsof dat nog niet genoeg is worden u smaakpapillen heerlijk verwend met een bijzonder diner onder de beroemde Galata Brug aan de Bosporus. Alle genoemde excursies zijn uiteraard INCLUSIEF. U verblijft in het zeer centraal gelegen 4* hotel Best Western Antea Palace op basis van logies en ontbijt. Zoals u van ons gewend bent is de transfer per luxe touringcar naar de luchthaven van Brussel inbegrepen! Ook de ervaren Het Zuiden en Jacobs Reizen reisbegeleiding staat vanaf dag één voor u klaar. Istanbul met al zijn pracht en praal is er helemaal klaar voor! Gaat u mee?

Dag 1 - Dinsdag 28 april 2020

Limburg – Brussel – Istanbul 

Vanuit uw opstapplaats transfer naar Brussel waar u om 07.45 uur  (onder voorbehoud) met Turkish Airlines rechtstreeks naar Istanbul vliegt. Aankomst om 12.10 uur. Omdat u lekker vroeg aankomt staat uw Duitstalige lokale gids al op u te wachten en heeft u een oriënterende stadsrondrit door deze prachtige wereldstad.  Bijna het gehele historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De stad die nu bekend staat onder de naam Istanbul is groot geworden onder de naam Byzantium en een van de bekendste en belangrijkste steden ter wereld geweest onder de naam Constantinopel. Tegenwoordig is Istanbul een van de grootste steden ter wereld. Het is na Moskou en London de grootste stad van Europa. Al is dit natuurlijk slechts gedeeltelijk waar, omdat de stad voor een deel in Azië ligt. U wordt meteen ondergedompeld in de bijzondere sfeer. Uw gids zal u er alles over vertellen. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht. U logeert in 4* Hotel Best Western Antea Palace midden in het centrum van Istanbul. Dit luxe hotel ligt op 6 minuten te voet van de Blauwe Moskee en het Hagia Sophia Museum. Het biedt een binnenbad, een traditionele hamam en een restaurant met terras met uitzicht op de Zee van Marmara en de Prinseneilanden. De rest van de middag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid sfeer gaan proeven en te voet slenteren naar het historisch centrum van de  Blauwe Moskee en heerlijk genieten van alle terrasjes en restaurantjes. Overnachting in uw hotel.

 

 

 

Dag 2 - Woensdag 29 april 2020

Istanbul

Na het ontbijt is het tijd om deze fantastische stad beter te leren kennen. Uw Duitstalige gids neemt u mee op een stadswandeling  door het historische centrum. U brengt een bezoek aan de Blauwe Moskee en aan de voormalige Kathedraal Hagia Sophia, die vervolgens een moskee werd en nu een prachtig museum is.  Een indrukwekkende rondleiding geeft u een kijkje in de uitgebreide historie. Vervolgens heeft u tijd om op eigen gelegenheid te lunchen. Vervolgens staat er een heerlijke boottocht op de Bosporus op het programma. U kunt u vergapen aan de werkelijk prachtige paleizen van de Sultan waaronder Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Na deze aangename tocht heeft u nog een rondleiding met uw lokale gids door de Egyptische Bazaar, ook wel bekend als de Kruidenbazaar (Misir Çarsisi). Deze bevindt zich in de wijk Eminönü en is één van de oudste overdekte markten van Istanbul. Een ware bezienswaardigheid met de grote hoeveelheid en diversiteit aan mensen en geuren en kleuren van de kruiden, noten en alle andere etenswaren. De bazaar heeft haar naam ook te danken aan de vele specerijen die vanuit India via Egypte naar Istanbul werden verscheept. De oosterse beleving ten top! Tegen de avond bent u weer terug in uw hotel. Uw reisbegeleiding geeft u graag tips over eventuele restaurantjes waar u kunt dineren. Overnachting in uw hotel.

Dag 3 - Donderdag 30 april 2020

Istanbul

Na het ontbijt heeft u wederom een prachtige dag voor de boeg. Uw lokale gids neemt u vandaag mee naar het Topkapi paleis van de sultan. Het mooiste voorbeeld van een indrukwekkende oosters paleis. Het paleis is in 1459 gebouwd in opdracht van Sultan Mehmet II. Met haar ligging op het Seraglio punt tussen de Gouden Hoorn en de Zee van Marmara, heeft het Topkapı Paleis een fantastisch uitzicht over de Bosporus.Een bezoek aan het paleis staat dan ook garant voor bijzondere foto’s! Het Topkapi Paleis heeft meerdere paviljoenen die als musea dienst doen. Ook het eigenlijke paleis is ingericht als museum. De collectie omvat veel oorlogsbuiten, geschenken, juwelen en sieraden. Vervolgens brengt uw gids u naar de zuil van Constantijn. De zuil van Constantijn is één van de weinige Romeinse overblijfselen in Istanbul. De kolom is gebouwd in de vierde eeuw na Christus ter ere van Constantijn de Grote. Wederom een fotogeniek moment! Wilt u de romantische sfeer van Istanbul proeven? Dan komt u helemaal aan u trekken want nu staat  De Grote Bazaar op het programma,  één van de grootste overdekte markten in de wereld met maar liefst zestig straten en ruim vijfduizend winkels! Uw lokale gids loodst u door deze wirwar van winkeltjes en geeft natuurlijk de nodige uitleg. In de namiddag staan de Suleymaniye Moskee en het Mausoleum van Sultan Suleyman centraal. De Süleymaniye Moskee is misschien niet qua naam de bekendste moskee van Istanbul maar iedereen die ooit in de stad is geweest weet dat het de moskee beeldbepalend is. De skyline van Istanbul wordt mede bepaald door deze prachtige moskee. Uw lokale gids vertelt u er alles over. Vervolgens wordt u teruggebracht naar uw hotel. In de avond hebben wij een fantastisch diner voor u gereserveerd; onder de beroemde Galata brug aan de Bosporus, in restaurant Marmara. Het uitzicht is werkelijk adembenemend. Overnachting in uw hotel.

 

Dag 4 - Vrijdag 1 mei 2020

Istanbul – Brussel – Limburg

Na het ontbijt heeft u nog een heerlijke vrije dag! U kunt in uw eigen tempo heerlijk door de stad slenteren, langs de Bosporus thee drinken op een terras, genieten van heerlijke lunch of souvenirs kopen in de bazaars. In de namiddag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. Uw vliegt met Turkish Airlines om 19.15 uur (onder voorbehoud) naar Brussel. Uw landing is voorzien om 21.45 uur. Uw luxe touringcar staat voor u klaar om u weer veilig naar Limburg te rijden. Dan komt er een einde aan een ware belevenis. Istanbul is daadwerkelijk een stad uit een sprookje. Uw foto’s zijn het bewijs! Graag zien we u terug op één van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Best Western Antea Palace ****

Dit luxe hotel in Istanbul ligt op 10 minuten te voet van de Blauwe Moskee en het Hagia Sophia Museum. Het heeft een binnenbad, een traditionele hammam en een restaurant met terras met uitzicht op de Zee van Marmara en de Prinseneilanden. De elegante kamers van het Best Western Antea Palace zijn voorzien van een zitje, satelliet-tv, minibar, airconditioning, badkamer met bad/douche en haardroger. Balkon met zitje. Na een lange dag in de stad kunt u in de restaurants en bars van het Best Western Antea Palace genieten van authentieke Turkse, Osmaanse en internationale gerechten en verfrissende drankjes. Er zijn restaurants en bars op zowel het terras als in de tuin en in de lobby. Gezonde drankjes zijn verkrijgbaar bij de vitaminebar in de spa. Er is ook roomservice beschikbaar.

Hotel verzorging: Logies met ontbijt

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 99,-

Website Hotel Best Western Antea Palace ****

Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- NS Station achterzijde
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Urmond- Carpoolplaats Vd Valk Hotel
Echt- Parkeerplaats Gamma
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Reis informatie
Wilt u uw zintuigen prikkelen, dan is het sprookjesachtige Istanbul the place to be! Deze mysterieuze metropool kenmerkt zich door haar bijzondere skyline. Geen kerken en strakke wolkenkrabbers maar oneindig veel moskeeën. Bij zonsondergang tekenen ronde silhouetten met puntige minaretten af tegen een rood kleurende lucht. Een schitterend gezicht! Vanaf de Galata brug – waar u vele vissers, kunstenaars en straatverkopers vindt – heeft u een prachtig uitzicht over deze bijzondere skyline én over de rivier de Bosporus. U vindt niet alleen de cultuur van de stad in haar architectuur terug. Ook eten en drinken speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van Istanbul. Een absolute must is daarom een bezoek aan de kruidenbazaar. In een historisch gebouw met prachtige gewelven en smalle straatjes vind u talloze verkopers van geurige kruiden. Samen met de vele soorten Turks fruit, olijven en andere etenswaren maken ze het geheel tot een zeer kleurrijk tafereel. Bezoek ook eens één van de vele theetuinen van Istanbul voor een heet kopje zoete appelthee, een waterpijp en een potje Backgammon! De wijken Sultanahmet en de Bazaarwijk vormen het historische centrum van deze mystieke metropool. De winkelstraten van Beyoglu vormen samen met Tünet & Galata het (moderne) Europese hart van de stad met Taksim als middelpunt. De perfecte locatie om te shoppen! Wilt u de drukte even ontglippen, dan is een wandeling langs de Bosporus een goed idee! Langs de rivier ziet u allerlei mooie ‘dorpjes’ met gezellige eettentjes. Natuurlijk bezoekt u het oude historische centrum met een ervaren Duitse gids, deze gids vertelt u alles over deze unieke stad die in 2 continenten ligt. Natuurlijk mag een bezoek aan de Sultan Ahmet Moskee, ook wel de blauwe Moskee genoemd, niet ontbreken! Dit bolwerk werd in het jaar 1500 gebouwd en wordt beschouwd als een uniek bouwwerk. Ook een mooie ervaring is een boottocht op de Bosporus. Vanaf de boot heeft u een schitterend uitzicht op de imponerende paleizen van de Sultan zoals Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Alsof dat nog niet genoeg is worden u smaakpapillen heerlijk verwend met een bijzonder diner onder de beroemde Galata Brug aan de Bosporus. Alle genoemde excursies zijn uiteraard INCLUSIEF. U verblijft in het zeer centraal gelegen 4* hotel Best Western Antea Palace op basis van logies en ontbijt. Zoals u van ons gewend bent is de transfer per luxe touringcar naar de luchthaven van Brussel inbegrepen! Ook de ervaren Het Zuiden en Jacobs Reizen reisbegeleiding staat vanaf dag één voor u klaar. Istanbul met al zijn pracht en praal is er helemaal klaar voor! Gaat u mee?
Dagprogramma

Dag 1 - Dinsdag 28 april 2020

Limburg – Brussel – Istanbul 

Vanuit uw opstapplaats transfer naar Brussel waar u om 07.45 uur  (onder voorbehoud) met Turkish Airlines rechtstreeks naar Istanbul vliegt. Aankomst om 12.10 uur. Omdat u lekker vroeg aankomt staat uw Duitstalige lokale gids al op u te wachten en heeft u een oriënterende stadsrondrit door deze prachtige wereldstad.  Bijna het gehele historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De stad die nu bekend staat onder de naam Istanbul is groot geworden onder de naam Byzantium en een van de bekendste en belangrijkste steden ter wereld geweest onder de naam Constantinopel. Tegenwoordig is Istanbul een van de grootste steden ter wereld. Het is na Moskou en London de grootste stad van Europa. Al is dit natuurlijk slechts gedeeltelijk waar, omdat de stad voor een deel in Azië ligt. U wordt meteen ondergedompeld in de bijzondere sfeer. Uw gids zal u er alles over vertellen. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht. U logeert in 4* Hotel Best Western Antea Palace midden in het centrum van Istanbul. Dit luxe hotel ligt op 6 minuten te voet van de Blauwe Moskee en het Hagia Sophia Museum. Het biedt een binnenbad, een traditionele hamam en een restaurant met terras met uitzicht op de Zee van Marmara en de Prinseneilanden. De rest van de middag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid sfeer gaan proeven en te voet slenteren naar het historisch centrum van de  Blauwe Moskee en heerlijk genieten van alle terrasjes en restaurantjes. Overnachting in uw hotel.

 

 

 

Dag 2 - Woensdag 29 april 2020

Istanbul

Na het ontbijt is het tijd om deze fantastische stad beter te leren kennen. Uw Duitstalige gids neemt u mee op een stadswandeling  door het historische centrum. U brengt een bezoek aan de Blauwe Moskee en aan de voormalige Kathedraal Hagia Sophia, die vervolgens een moskee werd en nu een prachtig museum is.  Een indrukwekkende rondleiding geeft u een kijkje in de uitgebreide historie. Vervolgens heeft u tijd om op eigen gelegenheid te lunchen. Vervolgens staat er een heerlijke boottocht op de Bosporus op het programma. U kunt u vergapen aan de werkelijk prachtige paleizen van de Sultan waaronder Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Na deze aangename tocht heeft u nog een rondleiding met uw lokale gids door de Egyptische Bazaar, ook wel bekend als de Kruidenbazaar (Misir Çarsisi). Deze bevindt zich in de wijk Eminönü en is één van de oudste overdekte markten van Istanbul. Een ware bezienswaardigheid met de grote hoeveelheid en diversiteit aan mensen en geuren en kleuren van de kruiden, noten en alle andere etenswaren. De bazaar heeft haar naam ook te danken aan de vele specerijen die vanuit India via Egypte naar Istanbul werden verscheept. De oosterse beleving ten top! Tegen de avond bent u weer terug in uw hotel. Uw reisbegeleiding geeft u graag tips over eventuele restaurantjes waar u kunt dineren. Overnachting in uw hotel.

Dag 3 - Donderdag 30 april 2020

Istanbul

Na het ontbijt heeft u wederom een prachtige dag voor de boeg. Uw lokale gids neemt u vandaag mee naar het Topkapi paleis van de sultan. Het mooiste voorbeeld van een indrukwekkende oosters paleis. Het paleis is in 1459 gebouwd in opdracht van Sultan Mehmet II. Met haar ligging op het Seraglio punt tussen de Gouden Hoorn en de Zee van Marmara, heeft het Topkapı Paleis een fantastisch uitzicht over de Bosporus.Een bezoek aan het paleis staat dan ook garant voor bijzondere foto’s! Het Topkapi Paleis heeft meerdere paviljoenen die als musea dienst doen. Ook het eigenlijke paleis is ingericht als museum. De collectie omvat veel oorlogsbuiten, geschenken, juwelen en sieraden. Vervolgens brengt uw gids u naar de zuil van Constantijn. De zuil van Constantijn is één van de weinige Romeinse overblijfselen in Istanbul. De kolom is gebouwd in de vierde eeuw na Christus ter ere van Constantijn de Grote. Wederom een fotogeniek moment! Wilt u de romantische sfeer van Istanbul proeven? Dan komt u helemaal aan u trekken want nu staat  De Grote Bazaar op het programma,  één van de grootste overdekte markten in de wereld met maar liefst zestig straten en ruim vijfduizend winkels! Uw lokale gids loodst u door deze wirwar van winkeltjes en geeft natuurlijk de nodige uitleg. In de namiddag staan de Suleymaniye Moskee en het Mausoleum van Sultan Suleyman centraal. De Süleymaniye Moskee is misschien niet qua naam de bekendste moskee van Istanbul maar iedereen die ooit in de stad is geweest weet dat het de moskee beeldbepalend is. De skyline van Istanbul wordt mede bepaald door deze prachtige moskee. Uw lokale gids vertelt u er alles over. Vervolgens wordt u teruggebracht naar uw hotel. In de avond hebben wij een fantastisch diner voor u gereserveerd; onder de beroemde Galata brug aan de Bosporus, in restaurant Marmara. Het uitzicht is werkelijk adembenemend. Overnachting in uw hotel.

 

Dag 4 - Vrijdag 1 mei 2020

Istanbul – Brussel – Limburg

Na het ontbijt heeft u nog een heerlijke vrije dag! U kunt in uw eigen tempo heerlijk door de stad slenteren, langs de Bosporus thee drinken op een terras, genieten van heerlijke lunch of souvenirs kopen in de bazaars. In de namiddag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. Uw vliegt met Turkish Airlines om 19.15 uur (onder voorbehoud) naar Brussel. Uw landing is voorzien om 21.45 uur. Uw luxe touringcar staat voor u klaar om u weer veilig naar Limburg te rijden. Dan komt er een einde aan een ware belevenis. Istanbul is daadwerkelijk een stad uit een sprookje. Uw foto’s zijn het bewijs! Graag zien we u terug op één van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotel informatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Best Western Antea Palace ****

Dit luxe hotel in Istanbul ligt op 10 minuten te voet van de Blauwe Moskee en het Hagia Sophia Museum. Het heeft een binnenbad, een traditionele hammam en een restaurant met terras met uitzicht op de Zee van Marmara en de Prinseneilanden. De elegante kamers van het Best Western Antea Palace zijn voorzien van een zitje, satelliet-tv, minibar, airconditioning, badkamer met bad/douche en haardroger. Balkon met zitje. Na een lange dag in de stad kunt u in de restaurants en bars van het Best Western Antea Palace genieten van authentieke Turkse, Osmaanse en internationale gerechten en verfrissende drankjes. Er zijn restaurants en bars op zowel het terras als in de tuin en in de lobby. Gezonde drankjes zijn verkrijgbaar bij de vitaminebar in de spa. Er is ook roomservice beschikbaar.

Hotel verzorging: Logies met ontbijt

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 99,-

Website Hotel Best Western Antea Palace ****

Instapschema
Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- NS Station achterzijde
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Urmond- Carpoolplaats Vd Valk Hotel
Echt- Parkeerplaats Gamma
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Transfer per luxe touringcar vanuit Limburg naar en van Brussel
 • Vlucht Brussel - Istanbul v.v. met luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines
 • Ruimbagage 30 kg. p.p. en 1 x handbagage 8 kg.
 • Hoteltransfers ter plekke v.v.
 • 3 x nachten in Hotel Best Western Antea Palace **** op basis van logies en ontbijt
 • 1 x stadswandeling door het historisch centrum van Istanbul incl. een Duitssprekende lokale gids.
 • Bezoek aan de Sultan Ahmet Moskee, de blauwe Moskee incl. Duitssprekende lokale gids
 • Bezoek aan de grote Bazaar, incl. Duitssprekende lokale gids
 • 1 x boottocht over de Bosporus
 • Bezoek aan het Topkapi Paleis incl. Duitssprekende lokale gids
 • Bezoek aan de zuil van Constantinopel incl. Duitssprekende lokale gids
 • Bezoek aan de Grote Bazaar met meer dan 4000 winkels incl. Duitssprekende lokale gids
 • Bezoek aan Suleyman Moskee en Mausoleum incl. Duitssprekende lokale gids
 • Diner onder de Galata Brug in restaurant Marmara
 • Mini reisboekje per kamer
 • Het Zuiden en Jacobs Reizen reisbegeleiding

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.

Deze reis is exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden
 • Verzekeringen
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Reserveringskosten € 29,50

Overige informatie

 • Uw paspoort dient 6 maanden na terugkomst geldig te zijn
 • Visum kosten van de aanvraag zijn ca. € 37,50 per persoon. Dit kunt u aanvragen via https://www.evisa.gov.tr/nl/. Indien gewenst kunnen wij u daarmee helpen
 • Raadpleeg voor uw inentingen de GG & GD
 • U reist gegarandeerd met Het Zuiden & Jacobs Reizen reisbegeleiding
 • Reis onder voorbehoud van wijzigingen
 • Bij vliegreizen en (rivier)cruises hanteren wij afwijkende annuleringsvoorwaarden
 • Vroegboekkorting t/m 31-01-2020: géén reserveringskosten à € 29,50 per boeking