Vierlandencruise door het hart van Europa

Boot
Bus

Nieuw in ons aanbod tijdens de kerstdagen! Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Silver III voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. U bezoekt tijdens deze cruise met een van de nieuwste hotelschepen van Europa, de mooiste steden in het hart van Europa. Zo ontdekt u romantisch Wenen, monumentaal Bratislava en prachtig Boedapest. Gaat u mee op excursie naar het majestueuze Stift van Melk? Of kiest u voor de excursie naar de Hongaarse Puszta? Stuk voor stuk schitterende parels in de kroon van uw Donaucruise. In elke stad geniet u van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. De uitstekende verzorging en de vriendelijke bemanning maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

U reist comfortabel heen vanuit Limburg per luxe -Het Zuiden Reizen- touringcar. Uw cruise zal worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende cruiseleader. Garantie voor ontspannen op reis!

De excursies zijn standaard niet bij de reissom inbegrepen, wij adviseren u vooraf het excursiepakket te reserveren. Wenst u maar aan één of enkele excursies deel te nemen, kan dit ook aan boord gereserveerd worden. Een uitgebreide beschrijving van de excursies is bij het dagprogramma omschreven. Indien u niet deelneemt aan deze excursie(s), heef u uiteraard vrije tijd in de steden of aan boord.

Deze reis wordt uitgevoerd in unieke samenwerking met Friendship Cruises.

Deze reis is enkel rechtstreeks te boeken bij Het ons, via deze website, telefonisch of kom langs bij ons op het reisbureau, de koffie staat klaar!

Dag 1

Vanuit Limburg reizen per luxe touringcar met diverse pauze’s onderweg naar Passau. U kunt direct aan boord, na aankomst kunt u het schip gaan verkennen. Vervolgens een welkomstdiner, ondertussen begint de vaart naar Ybbs an der Donnau gelegen in Oostenrijk. Na het diner kunt u de 1e dag gezellig afsluiten in de bar.

Dag 2

Iedere ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet aan boord. Na aankomst in Ybbs kunt u een morgenexcursie maken naar het historische Stift van Melk. Majestueus gelegen domineert de Stift het landschap. Onder leiding van een deskundige gids wandelt u door de rijke geschiedenis en al haar pracht en praal. De abdij bezit twee belangrijke kruisbeelden: het één romaans en het ander 14e eeuws. De prachtige Marmeren Zaal met een schildering van Paul Troger werd vroeger gebruikt voor ontvangsten en plechtigheden. In het abdijmuseum kunt u het krachtige schilderij van de hand van Jörg Breu uit 1502 bewonderen.
De schitterende bibliotheek bevat maar liefst 100.000 werken, waaronder 2.000 handschriften en 1.600 incunabelen. De prachtige plafondschildering is tevens van de hand van Paul Troger. Een wenteltrap met een decoratieve leuning verbindt de bibliotheek met de kloosterkerk. De barokke kloosterkerk heeft een plafondschildering van Johann Michael Rottmayr. Op het hoofdaltaar ziet u Petrus en Paulus. Een bijzondere excursie, die u niet snel zult vergeten! (Los te reserveren voor € 45,00). In de middag varen we van Emmersdorf naar Wenen. In de avond kunt u een concert bijwonen in Wenen. Wij bieden u graag de gelegenheid om een concert in Wenen bij te wonen. Een bijzondere ervaring in de stad van muziek en romantiek. Het Mozart & Strauss ensemble bestaat uit musici, een zangeres en een danspaar. Er worden walsen, polka’s, aria’s en duetten uitgevoerd, evenals operette en pianomelodieën. Kortom, een zeer gevarieerd programma. Een goede gelegenheid om te genieten van een mooi concert in een prachtig historisch gebouw in Wenen, de stad van muziek! Prijs: € 84,- p.p. (aan te geven bij boeking)

Dag 3

’s Morgens maakt u, tijdens een excursietour per touringcar, kennis met Wenen, de stad van muziek en romantiek. Ook de stad van Strauss en Beethoven. Onder leiding van een deskundige gids komt u alles te weten over de rijke historie. Zij vertelt u over de fraaiste straten, pleinen, kerken en paleizen van deze schitterende stad. U passeert onder andere: de Universiteit, het Raadhuis, het Parlement, het Museumkwartier, de Votivkirche, Schloss Belvedère, de Weense Hofburg, de winterresidentie van de keizer, en tot slot maakt u een wandeling bij de Stephansdom en de Kärtnerstrasse. (Los te reserveren voor € 55,00). ’s Middags brengt u een bezoek aan Schloss Schönbrunn, de zomerresidentie van de keizer. Een imposant paleis met prachtig aangelegde tuinen. De liefhebbers maken een wandeling door de, onder architectuur aangelegde tuinen, naar het iets hoger gelegen Gloriëtte. Een boeiende excursie, die u doet herinneren aan de Habsburgers en hun Oostenrijkse-Hongaarse dubbelmonarchie. ’s avonds varen we verder naar Boedapest.

Dag 4

In de ochtend kunt u doorbrengen aan boord. Na aankomst in Boedapest, kunt u in de middag een tour maken naar de Puszta. Hongarije laat zich vandaag tijdens deze middagexcursie naar het ‘woeste’ platteland, van een heel andere kant beleven. Per touringcar reizen we naar de Varga Farm, waar u eerst geniet van een traditionele Puszta lunch en het Puszta programma. U maakt kennis met het platteland en met de paardentradities die dit land rijk is. Het bijwonen van de dressuurshow is een ware belevenis. De liefhebbers maken tot slot per koets een rit over de Puszta. Vervolgens kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een prachtige folklore show, (Los te reserveren voor € 65,00) ’s avonds vieren we kerstavond aan boord met een heerlijk diner.

Dag 5

Op deze kerstochtend bezoeken we Boedapest. Tijdens deze ochtendexcursie staat u oog in oog met mooie kerken en paleizen, prachtig aangelegde parken en statige boulevards. Boedapest wordt doorsneden door de rivier de Donau. Aan beide zijden van de rivier ligt een stadsdeel: Boeda en Pest. Onder leiding van een gids maken we een rondrit per bus door beide stadsdelen.
U passeert onder andere de Heldenplatz, het Stadspark en de Stephansbasiliek aan de Pestzijde en het Sint Gellért monument en het Vissersbastion aan de Boedazijde. Beleef de geschiedenis van Boedapest tijdens een excursierondrit. (Los te reserveren voor € 40,00). In de middag varen we verder richting Esztergom en Bratislava. Vanavond geniet u van een perfect verzorgd kerstdiner aan boord.

Dag 6

Deze 2e kerstdag arriveren we in de Slowaakse hoofdstad Bratislava, met moderne uitbreidingen op de andere oever. De stad ligt aan de voet van de Kleine Karpaten. Voor de ontwikkeling van Bratislava is de gunstige ligging aan de Donau van groot belang. Het heeft de grootste binnenhaven van Slowakije en is een belangrijk knooppunt voor de scheepvaart. De stad is het centrum van de Slowaakse politiek, wetenschap, economie en cultuur. De Burcht van Bratislava is het symbool van de stad. Dit hoekige gebouw ligt aan de westkant van het centrum, op een heuvel boven de Donau. In het oude stadshart zijn enkele schilderachtige straten behouden gebleven. Hier bevindt zich de Michaëltoren in barokstijl, die deel uitmaakt van de oude stadsmuur. De Martinsdom is de grootste kerk in de stad. Hier werden eeuwenlang de koningen van Hongarije gekroond. Een belangrijk gebouw is ook het Primatiaal paleis, waar Frankrijk en Oostenrijk na de slag bij Austerlitz in 1805 de Vrede van Pressburg tekenden. U gaat met een deskundige gids op pad die u alles vertelt over deze historische stad! (Los te reserveren voor € 40,00). In de middag varen we verder naar Linz.

Dag 7

In de ochtend arriveren we in Linz. U heeft de mogelijkheid Sankt Florian te bezoeken. Sankt Florian is gelegen in Linz en vooral bekend om het klooster van de reguliere kanunniken van Sint-Augustinus. De bijbehorende kloosterkerk is barok herbouwd in de jaren 1686-1751. De kloosterkerk heeft een rijkelijk interieur met een befaamd orgel, van Anton Bruckner, die in 1848 organist werd en in de crypte begraven ligt. Ook staat Sankt Florian bekend om de schitterende bibliotheek met meer dan 150.000 boeken.
Sankt Florian biedt u een perfecte combinatie van cultuur, kunst en muziek. Onder begeleiding van een deskundige gids ontdekt de hoogtepunten van Sankt Florian zoals de bibliotheek, de Altdorfer galerij, de collegiale kerk van Sankt Florian en de crypte van Anton Bruckner, (Los te reserveren voor € 48,00).

Dag 8

In de ochtend een laatste uitgebreid ontbijtbuffet aan boord. Vervolgens staat onze luxe touringcar weer gereed om uw comfortabel terug te laten reizen naar Limburg. U zult terugkijken op een geweldige kerstcruise en uitstekend verblijf aan boord!Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

HS Amadeus Silver III *****

De Amadeus Silver I, II & III behoren tot de allermooiste hotelschepen van Europa. Deze Amadeus Silver III is de allernieuwste met het bouwjaar 2016! De innovatieve en luxe inrichting van de royale cabines zorgen ervoor dat het u aan boord van dit hotelschip aan niets zal ontbreken. Ook in de sfeervolle salon en het Vienna Café is het genieten. In het luxe restaurant worden elke dag de maaltijden geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Ook is er een kapper, massage, fitnessruimte en boutique aan boord. Dat wordt vorstelijk genieten!Welkom aan boord In het luxe restaurant worden u elke dag ontbijt, lunch en diner geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Vanuit de sfeervolle salon op het Mozartdek en de openlucht lounge, het ‘River Terrace’, kunt u heerlijk genieten van de prachtige panorama’s die aan u voorbij trekken. Ook is er een kapper, massage, fitnessruimte en boordboutique aan boord. De hotelschepen bieden plaats aan 168 - 180 personen.Cabines als hotelkamers De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV met video-informatie, radio, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 17 m² met een innovatieve horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en welke op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 26 m², met een privé verandabalkon. De cabines op het Haydndek hebben een oppervlakte van 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.Liften aan boord Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.• A- en B-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon • A-suites van maar liefst 26 m² met privé verandabalkon • Openlucht lounge: River Terrace • Echte hotellift aan boord • Gratis fietsen aan boord • WiFi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, € 35,- per week • Bouwjaar 2016

Hotel verzorging: Volpension aan boord

KamerToeslag
2-Pers. C-Cabine Economy
2-Pers. C-Cabine (16 m²), Haydndek€ 98,-
2-Pers. B-Cabine Economy (17 m²), Straussdek€ 200,-
2-Pers. B-Cabine (17 m²), Straussdek€ 298,-
2-Pers. A-Cabine (17 m²), Mozartdek€ 398,-
2-pers A-Suite (26 m²), Mozartdek€ 698,-
Opstaptijden onder voorbehoud, uw exacte tijden staan op uw voucher die u ontvangt bij uw reisbescheiden, ca. 10 dagen vóór vertrek.
Reis informatie

Nieuw in ons aanbod tijdens de kerstdagen! Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Silver III voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. U bezoekt tijdens deze cruise met een van de nieuwste hotelschepen van Europa, de mooiste steden in het hart van Europa. Zo ontdekt u romantisch Wenen, monumentaal Bratislava en prachtig Boedapest. Gaat u mee op excursie naar het majestueuze Stift van Melk? Of kiest u voor de excursie naar de Hongaarse Puszta? Stuk voor stuk schitterende parels in de kroon van uw Donaucruise. In elke stad geniet u van een sfeervolle ambiance, fonkelende lichtjes en de gezellige kerstsfeer. De uitstekende verzorging en de vriendelijke bemanning maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

U reist comfortabel heen vanuit Limburg per luxe -Het Zuiden Reizen- touringcar. Uw cruise zal worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende cruiseleader. Garantie voor ontspannen op reis!

De excursies zijn standaard niet bij de reissom inbegrepen, wij adviseren u vooraf het excursiepakket te reserveren. Wenst u maar aan één of enkele excursies deel te nemen, kan dit ook aan boord gereserveerd worden. Een uitgebreide beschrijving van de excursies is bij het dagprogramma omschreven. Indien u niet deelneemt aan deze excursie(s), heef u uiteraard vrije tijd in de steden of aan boord.

Deze reis wordt uitgevoerd in unieke samenwerking met Friendship Cruises.

Deze reis is enkel rechtstreeks te boeken bij Het ons, via deze website, telefonisch of kom langs bij ons op het reisbureau, de koffie staat klaar!

Dagprogramma

Dag 1

Vanuit Limburg reizen per luxe touringcar met diverse pauze’s onderweg naar Passau. U kunt direct aan boord, na aankomst kunt u het schip gaan verkennen. Vervolgens een welkomstdiner, ondertussen begint de vaart naar Ybbs an der Donnau gelegen in Oostenrijk. Na het diner kunt u de 1e dag gezellig afsluiten in de bar.

Dag 2

Iedere ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet aan boord. Na aankomst in Ybbs kunt u een morgenexcursie maken naar het historische Stift van Melk. Majestueus gelegen domineert de Stift het landschap. Onder leiding van een deskundige gids wandelt u door de rijke geschiedenis en al haar pracht en praal. De abdij bezit twee belangrijke kruisbeelden: het één romaans en het ander 14e eeuws. De prachtige Marmeren Zaal met een schildering van Paul Troger werd vroeger gebruikt voor ontvangsten en plechtigheden. In het abdijmuseum kunt u het krachtige schilderij van de hand van Jörg Breu uit 1502 bewonderen.
De schitterende bibliotheek bevat maar liefst 100.000 werken, waaronder 2.000 handschriften en 1.600 incunabelen. De prachtige plafondschildering is tevens van de hand van Paul Troger. Een wenteltrap met een decoratieve leuning verbindt de bibliotheek met de kloosterkerk. De barokke kloosterkerk heeft een plafondschildering van Johann Michael Rottmayr. Op het hoofdaltaar ziet u Petrus en Paulus. Een bijzondere excursie, die u niet snel zult vergeten! (Los te reserveren voor € 45,00). In de middag varen we van Emmersdorf naar Wenen. In de avond kunt u een concert bijwonen in Wenen. Wij bieden u graag de gelegenheid om een concert in Wenen bij te wonen. Een bijzondere ervaring in de stad van muziek en romantiek. Het Mozart & Strauss ensemble bestaat uit musici, een zangeres en een danspaar. Er worden walsen, polka’s, aria’s en duetten uitgevoerd, evenals operette en pianomelodieën. Kortom, een zeer gevarieerd programma. Een goede gelegenheid om te genieten van een mooi concert in een prachtig historisch gebouw in Wenen, de stad van muziek! Prijs: € 84,- p.p. (aan te geven bij boeking)

Dag 3

’s Morgens maakt u, tijdens een excursietour per touringcar, kennis met Wenen, de stad van muziek en romantiek. Ook de stad van Strauss en Beethoven. Onder leiding van een deskundige gids komt u alles te weten over de rijke historie. Zij vertelt u over de fraaiste straten, pleinen, kerken en paleizen van deze schitterende stad. U passeert onder andere: de Universiteit, het Raadhuis, het Parlement, het Museumkwartier, de Votivkirche, Schloss Belvedère, de Weense Hofburg, de winterresidentie van de keizer, en tot slot maakt u een wandeling bij de Stephansdom en de Kärtnerstrasse. (Los te reserveren voor € 55,00). ’s Middags brengt u een bezoek aan Schloss Schönbrunn, de zomerresidentie van de keizer. Een imposant paleis met prachtig aangelegde tuinen. De liefhebbers maken een wandeling door de, onder architectuur aangelegde tuinen, naar het iets hoger gelegen Gloriëtte. Een boeiende excursie, die u doet herinneren aan de Habsburgers en hun Oostenrijkse-Hongaarse dubbelmonarchie. ’s avonds varen we verder naar Boedapest.

Dag 4

In de ochtend kunt u doorbrengen aan boord. Na aankomst in Boedapest, kunt u in de middag een tour maken naar de Puszta. Hongarije laat zich vandaag tijdens deze middagexcursie naar het ‘woeste’ platteland, van een heel andere kant beleven. Per touringcar reizen we naar de Varga Farm, waar u eerst geniet van een traditionele Puszta lunch en het Puszta programma. U maakt kennis met het platteland en met de paardentradities die dit land rijk is. Het bijwonen van de dressuurshow is een ware belevenis. De liefhebbers maken tot slot per koets een rit over de Puszta. Vervolgens kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een prachtige folklore show, (Los te reserveren voor € 65,00) ’s avonds vieren we kerstavond aan boord met een heerlijk diner.

Dag 5

Op deze kerstochtend bezoeken we Boedapest. Tijdens deze ochtendexcursie staat u oog in oog met mooie kerken en paleizen, prachtig aangelegde parken en statige boulevards. Boedapest wordt doorsneden door de rivier de Donau. Aan beide zijden van de rivier ligt een stadsdeel: Boeda en Pest. Onder leiding van een gids maken we een rondrit per bus door beide stadsdelen.
U passeert onder andere de Heldenplatz, het Stadspark en de Stephansbasiliek aan de Pestzijde en het Sint Gellért monument en het Vissersbastion aan de Boedazijde. Beleef de geschiedenis van Boedapest tijdens een excursierondrit. (Los te reserveren voor € 40,00). In de middag varen we verder richting Esztergom en Bratislava. Vanavond geniet u van een perfect verzorgd kerstdiner aan boord.

Dag 6

Deze 2e kerstdag arriveren we in de Slowaakse hoofdstad Bratislava, met moderne uitbreidingen op de andere oever. De stad ligt aan de voet van de Kleine Karpaten. Voor de ontwikkeling van Bratislava is de gunstige ligging aan de Donau van groot belang. Het heeft de grootste binnenhaven van Slowakije en is een belangrijk knooppunt voor de scheepvaart. De stad is het centrum van de Slowaakse politiek, wetenschap, economie en cultuur. De Burcht van Bratislava is het symbool van de stad. Dit hoekige gebouw ligt aan de westkant van het centrum, op een heuvel boven de Donau. In het oude stadshart zijn enkele schilderachtige straten behouden gebleven. Hier bevindt zich de Michaëltoren in barokstijl, die deel uitmaakt van de oude stadsmuur. De Martinsdom is de grootste kerk in de stad. Hier werden eeuwenlang de koningen van Hongarije gekroond. Een belangrijk gebouw is ook het Primatiaal paleis, waar Frankrijk en Oostenrijk na de slag bij Austerlitz in 1805 de Vrede van Pressburg tekenden. U gaat met een deskundige gids op pad die u alles vertelt over deze historische stad! (Los te reserveren voor € 40,00). In de middag varen we verder naar Linz.

Dag 7

In de ochtend arriveren we in Linz. U heeft de mogelijkheid Sankt Florian te bezoeken. Sankt Florian is gelegen in Linz en vooral bekend om het klooster van de reguliere kanunniken van Sint-Augustinus. De bijbehorende kloosterkerk is barok herbouwd in de jaren 1686-1751. De kloosterkerk heeft een rijkelijk interieur met een befaamd orgel, van Anton Bruckner, die in 1848 organist werd en in de crypte begraven ligt. Ook staat Sankt Florian bekend om de schitterende bibliotheek met meer dan 150.000 boeken.
Sankt Florian biedt u een perfecte combinatie van cultuur, kunst en muziek. Onder begeleiding van een deskundige gids ontdekt de hoogtepunten van Sankt Florian zoals de bibliotheek, de Altdorfer galerij, de collegiale kerk van Sankt Florian en de crypte van Anton Bruckner, (Los te reserveren voor € 48,00).

Dag 8

In de ochtend een laatste uitgebreid ontbijtbuffet aan boord. Vervolgens staat onze luxe touringcar weer gereed om uw comfortabel terug te laten reizen naar Limburg. U zult terugkijken op een geweldige kerstcruise en uitstekend verblijf aan boord!Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotel informatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

HS Amadeus Silver III *****

De Amadeus Silver I, II & III behoren tot de allermooiste hotelschepen van Europa. Deze Amadeus Silver III is de allernieuwste met het bouwjaar 2016! De innovatieve en luxe inrichting van de royale cabines zorgen ervoor dat het u aan boord van dit hotelschip aan niets zal ontbreken. Ook in de sfeervolle salon en het Vienna Café is het genieten. In het luxe restaurant worden elke dag de maaltijden geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Ook is er een kapper, massage, fitnessruimte en boutique aan boord. Dat wordt vorstelijk genieten!Welkom aan boord In het luxe restaurant worden u elke dag ontbijt, lunch en diner geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Vanuit de sfeervolle salon op het Mozartdek en de openlucht lounge, het ‘River Terrace’, kunt u heerlijk genieten van de prachtige panorama’s die aan u voorbij trekken. Ook is er een kapper, massage, fitnessruimte en boordboutique aan boord. De hotelschepen bieden plaats aan 168 - 180 personen.Cabines als hotelkamers De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV met video-informatie, radio, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 17 m² met een innovatieve horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en welke op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 26 m², met een privé verandabalkon. De cabines op het Haydndek hebben een oppervlakte van 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.Liften aan boord Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.• A- en B-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon • A-suites van maar liefst 26 m² met privé verandabalkon • Openlucht lounge: River Terrace • Echte hotellift aan boord • Gratis fietsen aan boord • WiFi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, € 35,- per week • Bouwjaar 2016

Hotel verzorging: Volpension aan boord

KamerToeslag
2-Pers. C-Cabine Economy
2-Pers. C-Cabine (16 m²), Haydndek€ 98,-
2-Pers. B-Cabine Economy (17 m²), Straussdek€ 200,-
2-Pers. B-Cabine (17 m²), Straussdek€ 298,-
2-Pers. A-Cabine (17 m²), Mozartdek€ 398,-
2-pers A-Suite (26 m²), Mozartdek€ 698,-
Instapschema
Opstaptijden onder voorbehoud, uw exacte tijden staan op uw voucher die u ontvangt bij uw reisbescheiden, ca. 10 dagen vóór vertrek.
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Exclusief Excursiepakket:
 • Majestueus Stift van Melk € 45,- p.p.
 • Stadstour romantisch Wenen € 55,- p.p.
 • Bezoek Schloss Schönbrunn € 55,- p.p.
 • Hongaarse Puszta € 65,- p.p.
 • Stadstour prachtig Boedapest € 40,- p.p. 
 • Stadstour monumentaal Bratislava € 40,- p.p.
 • Sankt Florian € 48,- p.p.
 • Totaal € 348- p.p.--> Indien u bij boeking het excursiepakket afsluit, betaalt u geen € 348,- p.p. maar slechts
 • € 298,- p.p. U geniet een voordeel van maar liefst € 50,- p.p.!

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.