Veelzijdige reis met een bezoek aan het Kykkos klooster

Cyprus is een eiland met ongekende mogelijkheden. Naast zon, zee en strand heeft Cyprus zo veel meer te bieden! Wist u dat Aphrodite, de Griekse God van de schoonheid en de liefde, op dit eiland geboren is? Net buiten Paphos vind je dan ook de ‘Petra tou Rominou' (‘Rots van de Grieken'), die ook wel bekend staat als de Rots van Aphrodite. Het is opmerkelijk hoeveel historische opgravingen er op het eiland bewaard zijn gebleven. De flora en fauna van Cyprus wordt gevormd door de twee bergketens die over het eiland lopen; het Troodosgebergte en de Kyrenia bergketens. Ook de beroemde Olympus berg ligt in het Troodosgebergte. Sinds 1974 wordt het eiland verdeeld in een Grieks Cypriotisch gedeelte en een Turks gedeelte. Deze landgrens wordt overigens alleen door Turkije erkend. U maakt kennis met de fameuze Green Line, midden in de hoofdstad Nicosia, de scheidingslijn. U verblijft in het zeer comfortabele 4* hotel Theo Sunset Bay Holiday Village op loopafstand van Kissonerga en het strand ligt voor de deur! Hoe fijn is dat! U brengt uiteraard een bezoek aan het fotogenieke Paphos en de Koningsgraven. Ook wordt het beroemde Kykkos klooster niet vergeten. Zoals u van ons gewend bent is de transfer naar de luchthaven van Düsseldorf inbegrepen. Tevens reist de ervaren Het Zuiden & Jacobs Reizen reisbegeleiding vanaf dag 1 met u mee! Cyprus is gezegend met een heerlijk klimaat gedurende het gehele jaar. Dus ook in deze lenteperiode kunt u genieten van een heerlijk glas frappé op één van de vele terrasjes! Laat u verrassen door dit veelzijdige eiland!      

Dag 1 - Maandag 27 april 2020

Limburg – Düsseldorf – Paphos

U vertrekt per luxe touringcar vanuit uw opstapplaats naar de luchthaven van Düsseldorf voor uw vlucht met Condor naar Paphos. Uw vertrekt om 06.15 uur (onder voorbehoud). De aankomst tijd is verwacht om ca. 11.05 uur. Vergeet u niet dat het in Cyprus 1 uur vroeger is? Vanaf de luchthaven wordt u met een bustransfer naar uw hotel gebracht. U verblijft gedurende uw gehele vakantie in het fijne 4* hotel Theo Sunset Bay Holiday Village aan het strand en met een schitterend uitzicht over de zee en aan de andere kant de imposante bergen. U hoeft slechts 1 maal uw koffer uit te pakken, hoe fijn is dat! De rest van de dag heeft u heerlijk de tijd om van de faciliteiten van uw hotel te gebruiken of een strandwandeling te maken. Ook kunt u met de shuttlebus naar het centrum van Paphos zodat u meteen het Cypriotische vakantiegevoel krijgt. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 2 - Dinsdag 28 april 2020

Nicosia

Na het ontbijt brengt de reis u naar Nicosia. Nicosia is de laatste hoofdstad ter wereld die nog steeds militair wordt verdeeld. Zuid-Nicosia, ook wel Lefkosia genoemd, behoort tot de Griekse Republiek Cyprus, terwijl Noord-Nicosia, ook bekend als Lefkoşa, sinds de Turkse bezetting van 1974 deel uitmaakt van de Turkse Republiek Noord-Cyprus (TRNC). De indrukwekkende Venetiaanse muren die de oude stad omringen, zijn het symbool van Nicosia geworden. Hoewel de stadsmuren aan het afbrokkelen zijn, staat er nog veel van het oorspronkelijke bouwwerk overeind. De Famagusta-poort die versierd is met wapenschilden is het best bewaarde deel van de Venetiaanse muren. Dit gaat u allemaal zien onder leiding van een bevlogen lokale Duitstalige gids. De grens wordt gevormd door de beroemde Ledra Street, beter bekend als de ‘Green Line”. Om de grens over te steken hoeft u slechts even uw paspoort te tonen. Ledra Street ligt bezaaid met cafés, restaurants en winkels. Sla zeker ook eens af in de zijstraatjes om de Ottomaanse herenhuizen te bewonderen. Aan de Turkse zijde bezoekt u, ook natuurlijk onder leiding van uw gids, de Büyük Han. Een zogenaamde han werd gebruikt als slaap- en opslagplaats voor reizende handelskaravanen die door Cyprus trokken. In het complex bevonden zich ook stallen voor de paarden of kamelen die de goederen moesten dragen. De Büyük Han werd gebouwd in 1572 en is een uitstekend bewaard gebleven voorbeeld van de architectuur uit die periode. Het complex werd zorgvuldig gerestaureerd. Waar vroeger de slaapvertrekken waren, vind je nu heel wat leuke winkels, cafés en lokale ambachtelijke ateliers. Diner en overnachting in uw hotel.

 

Dag 3 - Woensdag 29 april 2020

Paphos en de koningsgraven 

Na het ontbijt is het tijd voor de prachtig en gevarieerde stad Paphos! U begint in het dorp Yeroskipou waar de bron van Aphrodite bezocht wordt, Griekse mythologie of niet; de plek is prachtig! Vervolgens gaat u naar het historische centrum, uiteraard wordt u begeleid door een enthousiaste Duitssprekende lokale gids. Het centrum van Paphos is al meer dan 2000 jaar oud en met recht behorend tot het werelderfgoed van UNESCO. Paphos barst van de bijzondere bezienswaardigheden en mooie plekjes. Het kloppende hart is de pittoreske haven. U vindt hier veel sfeervolle terrasjes en restaurants. Een opvallend monument aan de haven is het Kasteel van Paphos, dat oorspronkelijk gebouwd is door de Byzantijnen als verdedigingsfort. Sinds 1935 is het een monument en één van de meest kenmerkende gebouwen van Paphos. U bezoekt tevens het Byzantijnse Klooster Chrysopolitissa. Dit ligt net buiten het dorpje Pano Panagia. Dit klooster is veel minder bekend als het Kykkos klooster, waardoor dit klooster nog niet overspoeld wordt door toeristen. Het is nog steeds in gebruik en er wonen nog steeds  verschillende monniken. Na deze indrukwekkende dag gaat u weer richting uw hotel. Waar u dineert en overnacht.

 

Dag 4 - Donderdag 30 april 2020

Een heerlijke vrije dag

Na het ontbijt heeft u een heerlijke vrije dag. U kunt genieten van de faciliteiten van uw hotel of een strandwandeling maken. Ook kunt u ervoor kiezen om de stad Paphos op uw eigen tempo te ontdekken. Heerlijk slenteren in de kleine straatjes, shoppen of een Cypriotische frappé drinken op één van de vele terrassen die deze stad rijk is. Diner en overnachting in uw hotel.

 

 

 

 

 

Dag 5 - Vrijdag 1 mei 2020

Aphrodite en Limassol

Na het ontbijt staat er wederom een verrassende dag op het programma. U gaat naar de beroemde rots van Aphrodite. Langs de zuidwestkust van het eiland liggen deze rotsen in het water. Dit zou de plek zijn waar Aphrodite, de godin van de liefde, uit het schuim zou zijn gerezen en voor het eerst voet aan land zou hebben gezet. De rotsen in de turquoise blauwe zee vormen een zeer fotogenieke plek. De lokale gids zal u alle ins en outs vertellen van deze Griekse mythologie. Vervolgens gaat u naar Kourion. Het merendeel van de overblijfselen van Kourion stamt uit de Romeinse periode, waarin de stad haar hoogtijdagen kende. Kourion is op een klif direct aan zee gelegen en de tribunes van het prachtige amfi theater zijn richting zee gebouwd. Dit maakt dat het theater schitterend uitzicht biedt op zee. Waar vroeger in het theater met name gladiatorenspelen het publiek vermaakten, worden nu in de zomer concerten gegeven. Indrukwekkende overblijfselen uit de Romeinse tijd zijn ook de diverse mozaïeken, die in enkele villa’s te vinden zijn. Op één van de hoogste punten van Kourion bevindt zich in een huis het Achillesmozaïek en in een huis daar vlakbij een mozaïek dat een gladiatorengevecht uitbeeldt. U vervolgt uw reis naar de havenstad Limassol  waar u onder begeleiding van uw lokale gids een rondrit maakt. Tevens heeft u tijd om zelf door het historische centrum te lopen. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 6 - Zaterdag 2 mei 2020

Vrije dag

Naar mate de reis vordert merken wij dat het fijn is wanneer u wederom een vrije dag heeft zodat u zelf kunt bepalen of u naar Paphos wilt om de stad te herontdekken of dat u ervoor kiest om er een stranddag van te maken. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 7 - Zondag 3 mei 2020

Kykkos klooster en Omodos 

Na het ontbijt staat het imposante Kykkos klooster op het programma. Het klooster van Kykkos, het rijkste en meest overdadige klooster van Cyprus, ligt in de regio van Marathasa. Het ligt op een bergtop, op een hoogte van 1318 m. is het grootste en belangrijkste van Cyprus. De gebouwen zijn nog geen 200 jaar oud, maar de kloostergemeenschap werd al gesticht eind 11e eeuw. Omodos is de hoofdstad van de verschillende wijndorpen die verspreidt liggen op de zuidelijke hellingen van het Troodosgebergte. Dit deel staat ook wel bekend als de Krassochoria. Het dorpje is gesticht in de elfde eeuw na Christus. In de twaalfde eeuw werd in het hart van het dorp het klooster gebouwd, dit klooster gewijd aan het ware kruis bezoekt u onder leiding van uw lokale gids. In de avond heeft u een heerlijk Cypriotisch meze diner in een lokale taverne. Geniet van alle lokale Cypriotische lekkernijen uiteraard onder het genot van een lekker glaasje wijn. Overnachting in uw hotel.

Dag 8 - Maandag 4 mei 2020

Paphos – Düsseldorf – Limburg

Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht met Condor naar Düsseldorf. U vertrekt om 12.10 uur (onder voorbehoud) en de landing is voorzien om 15.20 uur. Uiteraard staat de luxe touringcar weer voor u klaar die u veilig naar Limburg rijdt. Dan komt er vandaag een einde aan een zeer spectaculaire reis waar u nog lang over zult napraten. Dan zijn er natuurlijk ook nog al die mooie foto’s! We zien u graag terug op een van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Theo Sunset Bay Holiday Village ****

Dit hotel is een heerlijk complex met vele faciliteiten. U kunt vanaf het overloopzwembad met hydro massage van dit strandresort genieten van een verbluffend uitzicht op de Middellandse Zee. De panoramische open-air taverne serveert Cypriotische specialiteiten en regionale wijnen. Alle kamers van Theo Sunset Bay zijn comfortabel ingericht met een zitje, televisie, koffie- en thee faciliteiten, kitchenette met een koelkast, kluisje. Badkamer met bad/douche en haardroger. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon.

Hotel verzorging: Halfpension

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 108,-

Website Hotel Theo Sunset Bay Holiday Village ****

Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Reis informatie
Cyprus is een eiland met ongekende mogelijkheden. Naast zon, zee en strand heeft Cyprus zo veel meer te bieden! Wist u dat Aphrodite, de Griekse God van de schoonheid en de liefde, op dit eiland geboren is? Net buiten Paphos vind je dan ook de ‘Petra tou Rominou' (‘Rots van de Grieken'), die ook wel bekend staat als de Rots van Aphrodite. Het is opmerkelijk hoeveel historische opgravingen er op het eiland bewaard zijn gebleven. De flora en fauna van Cyprus wordt gevormd door de twee bergketens die over het eiland lopen; het Troodosgebergte en de Kyrenia bergketens. Ook de beroemde Olympus berg ligt in het Troodosgebergte. Sinds 1974 wordt het eiland verdeeld in een Grieks Cypriotisch gedeelte en een Turks gedeelte. Deze landgrens wordt overigens alleen door Turkije erkend. U maakt kennis met de fameuze Green Line, midden in de hoofdstad Nicosia, de scheidingslijn. U verblijft in het zeer comfortabele 4* hotel Theo Sunset Bay Holiday Village op loopafstand van Kissonerga en het strand ligt voor de deur! Hoe fijn is dat! U brengt uiteraard een bezoek aan het fotogenieke Paphos en de Koningsgraven. Ook wordt het beroemde Kykkos klooster niet vergeten. Zoals u van ons gewend bent is de transfer naar de luchthaven van Düsseldorf inbegrepen. Tevens reist de ervaren Het Zuiden & Jacobs Reizen reisbegeleiding vanaf dag 1 met u mee! Cyprus is gezegend met een heerlijk klimaat gedurende het gehele jaar. Dus ook in deze lenteperiode kunt u genieten van een heerlijk glas frappé op één van de vele terrasjes! Laat u verrassen door dit veelzijdige eiland!      
Dagprogramma

Dag 1 - Maandag 27 april 2020

Limburg – Düsseldorf – Paphos

U vertrekt per luxe touringcar vanuit uw opstapplaats naar de luchthaven van Düsseldorf voor uw vlucht met Condor naar Paphos. Uw vertrekt om 06.15 uur (onder voorbehoud). De aankomst tijd is verwacht om ca. 11.05 uur. Vergeet u niet dat het in Cyprus 1 uur vroeger is? Vanaf de luchthaven wordt u met een bustransfer naar uw hotel gebracht. U verblijft gedurende uw gehele vakantie in het fijne 4* hotel Theo Sunset Bay Holiday Village aan het strand en met een schitterend uitzicht over de zee en aan de andere kant de imposante bergen. U hoeft slechts 1 maal uw koffer uit te pakken, hoe fijn is dat! De rest van de dag heeft u heerlijk de tijd om van de faciliteiten van uw hotel te gebruiken of een strandwandeling te maken. Ook kunt u met de shuttlebus naar het centrum van Paphos zodat u meteen het Cypriotische vakantiegevoel krijgt. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 2 - Dinsdag 28 april 2020

Nicosia

Na het ontbijt brengt de reis u naar Nicosia. Nicosia is de laatste hoofdstad ter wereld die nog steeds militair wordt verdeeld. Zuid-Nicosia, ook wel Lefkosia genoemd, behoort tot de Griekse Republiek Cyprus, terwijl Noord-Nicosia, ook bekend als Lefkoşa, sinds de Turkse bezetting van 1974 deel uitmaakt van de Turkse Republiek Noord-Cyprus (TRNC). De indrukwekkende Venetiaanse muren die de oude stad omringen, zijn het symbool van Nicosia geworden. Hoewel de stadsmuren aan het afbrokkelen zijn, staat er nog veel van het oorspronkelijke bouwwerk overeind. De Famagusta-poort die versierd is met wapenschilden is het best bewaarde deel van de Venetiaanse muren. Dit gaat u allemaal zien onder leiding van een bevlogen lokale Duitstalige gids. De grens wordt gevormd door de beroemde Ledra Street, beter bekend als de ‘Green Line”. Om de grens over te steken hoeft u slechts even uw paspoort te tonen. Ledra Street ligt bezaaid met cafés, restaurants en winkels. Sla zeker ook eens af in de zijstraatjes om de Ottomaanse herenhuizen te bewonderen. Aan de Turkse zijde bezoekt u, ook natuurlijk onder leiding van uw gids, de Büyük Han. Een zogenaamde han werd gebruikt als slaap- en opslagplaats voor reizende handelskaravanen die door Cyprus trokken. In het complex bevonden zich ook stallen voor de paarden of kamelen die de goederen moesten dragen. De Büyük Han werd gebouwd in 1572 en is een uitstekend bewaard gebleven voorbeeld van de architectuur uit die periode. Het complex werd zorgvuldig gerestaureerd. Waar vroeger de slaapvertrekken waren, vind je nu heel wat leuke winkels, cafés en lokale ambachtelijke ateliers. Diner en overnachting in uw hotel.

 

Dag 3 - Woensdag 29 april 2020

Paphos en de koningsgraven 

Na het ontbijt is het tijd voor de prachtig en gevarieerde stad Paphos! U begint in het dorp Yeroskipou waar de bron van Aphrodite bezocht wordt, Griekse mythologie of niet; de plek is prachtig! Vervolgens gaat u naar het historische centrum, uiteraard wordt u begeleid door een enthousiaste Duitssprekende lokale gids. Het centrum van Paphos is al meer dan 2000 jaar oud en met recht behorend tot het werelderfgoed van UNESCO. Paphos barst van de bijzondere bezienswaardigheden en mooie plekjes. Het kloppende hart is de pittoreske haven. U vindt hier veel sfeervolle terrasjes en restaurants. Een opvallend monument aan de haven is het Kasteel van Paphos, dat oorspronkelijk gebouwd is door de Byzantijnen als verdedigingsfort. Sinds 1935 is het een monument en één van de meest kenmerkende gebouwen van Paphos. U bezoekt tevens het Byzantijnse Klooster Chrysopolitissa. Dit ligt net buiten het dorpje Pano Panagia. Dit klooster is veel minder bekend als het Kykkos klooster, waardoor dit klooster nog niet overspoeld wordt door toeristen. Het is nog steeds in gebruik en er wonen nog steeds  verschillende monniken. Na deze indrukwekkende dag gaat u weer richting uw hotel. Waar u dineert en overnacht.

 

Dag 4 - Donderdag 30 april 2020

Een heerlijke vrije dag

Na het ontbijt heeft u een heerlijke vrije dag. U kunt genieten van de faciliteiten van uw hotel of een strandwandeling maken. Ook kunt u ervoor kiezen om de stad Paphos op uw eigen tempo te ontdekken. Heerlijk slenteren in de kleine straatjes, shoppen of een Cypriotische frappé drinken op één van de vele terrassen die deze stad rijk is. Diner en overnachting in uw hotel.

 

 

 

 

 

Dag 5 - Vrijdag 1 mei 2020

Aphrodite en Limassol

Na het ontbijt staat er wederom een verrassende dag op het programma. U gaat naar de beroemde rots van Aphrodite. Langs de zuidwestkust van het eiland liggen deze rotsen in het water. Dit zou de plek zijn waar Aphrodite, de godin van de liefde, uit het schuim zou zijn gerezen en voor het eerst voet aan land zou hebben gezet. De rotsen in de turquoise blauwe zee vormen een zeer fotogenieke plek. De lokale gids zal u alle ins en outs vertellen van deze Griekse mythologie. Vervolgens gaat u naar Kourion. Het merendeel van de overblijfselen van Kourion stamt uit de Romeinse periode, waarin de stad haar hoogtijdagen kende. Kourion is op een klif direct aan zee gelegen en de tribunes van het prachtige amfi theater zijn richting zee gebouwd. Dit maakt dat het theater schitterend uitzicht biedt op zee. Waar vroeger in het theater met name gladiatorenspelen het publiek vermaakten, worden nu in de zomer concerten gegeven. Indrukwekkende overblijfselen uit de Romeinse tijd zijn ook de diverse mozaïeken, die in enkele villa’s te vinden zijn. Op één van de hoogste punten van Kourion bevindt zich in een huis het Achillesmozaïek en in een huis daar vlakbij een mozaïek dat een gladiatorengevecht uitbeeldt. U vervolgt uw reis naar de havenstad Limassol  waar u onder begeleiding van uw lokale gids een rondrit maakt. Tevens heeft u tijd om zelf door het historische centrum te lopen. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 6 - Zaterdag 2 mei 2020

Vrije dag

Naar mate de reis vordert merken wij dat het fijn is wanneer u wederom een vrije dag heeft zodat u zelf kunt bepalen of u naar Paphos wilt om de stad te herontdekken of dat u ervoor kiest om er een stranddag van te maken. Diner en overnachting in uw hotel.

Dag 7 - Zondag 3 mei 2020

Kykkos klooster en Omodos 

Na het ontbijt staat het imposante Kykkos klooster op het programma. Het klooster van Kykkos, het rijkste en meest overdadige klooster van Cyprus, ligt in de regio van Marathasa. Het ligt op een bergtop, op een hoogte van 1318 m. is het grootste en belangrijkste van Cyprus. De gebouwen zijn nog geen 200 jaar oud, maar de kloostergemeenschap werd al gesticht eind 11e eeuw. Omodos is de hoofdstad van de verschillende wijndorpen die verspreidt liggen op de zuidelijke hellingen van het Troodosgebergte. Dit deel staat ook wel bekend als de Krassochoria. Het dorpje is gesticht in de elfde eeuw na Christus. In de twaalfde eeuw werd in het hart van het dorp het klooster gebouwd, dit klooster gewijd aan het ware kruis bezoekt u onder leiding van uw lokale gids. In de avond heeft u een heerlijk Cypriotisch meze diner in een lokale taverne. Geniet van alle lokale Cypriotische lekkernijen uiteraard onder het genot van een lekker glaasje wijn. Overnachting in uw hotel.

Dag 8 - Maandag 4 mei 2020

Paphos – Düsseldorf – Limburg

Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht met Condor naar Düsseldorf. U vertrekt om 12.10 uur (onder voorbehoud) en de landing is voorzien om 15.20 uur. Uiteraard staat de luxe touringcar weer voor u klaar die u veilig naar Limburg rijdt. Dan komt er vandaag een einde aan een zeer spectaculaire reis waar u nog lang over zult napraten. Dan zijn er natuurlijk ook nog al die mooie foto’s! We zien u graag terug op een van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotel informatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Theo Sunset Bay Holiday Village ****

Dit hotel is een heerlijk complex met vele faciliteiten. U kunt vanaf het overloopzwembad met hydro massage van dit strandresort genieten van een verbluffend uitzicht op de Middellandse Zee. De panoramische open-air taverne serveert Cypriotische specialiteiten en regionale wijnen. Alle kamers van Theo Sunset Bay zijn comfortabel ingericht met een zitje, televisie, koffie- en thee faciliteiten, kitchenette met een koelkast, kluisje. Badkamer met bad/douche en haardroger. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon.

Hotel verzorging: Halfpension

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 108,-

Website Hotel Theo Sunset Bay Holiday Village ****

Instapschema
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Transfer per luxe touringcar naar Düsseldorf v.v.
 • Rechtstreekse vlucht met Condor naar Paphos v.v. (inclusief belastingen en toeslagen)
 • 20 kg ruimbagage per persoon
 • 7 x overnachtingen in Hotel Theo Sunset Bay Holiday Village ****
 • 7x ontbijtbuffet
 • 6 x diner in buffetvorm
 • 1 x Cypriotisch diner in de vorm van een "Meze" (verschillende tapas gerechten) in een lokale Taverne inclusief wijn en Cypriotische specialiteiten
 • 1 x Cypriotische folklore avond met muziek en dans
 • Hele dagexcursie Nicosia inclusief Duitstalige gids
 • Halve dagexcursie Paphos en de Koningsgraven inclusief Duitstalige gids en entree Koningsgraven
 • Het Zuiden & Jacobs Reizen reisbegeleiding

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.

Deze reis is exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden en entrees
 • Verzekeringen
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boekingsformulier
 • Reserveringskosten € 29,50 per boeking
 • Fooien

Overige informatie

 • Minimum aantal deelnemers: 20
 • Gegarandeerd Het Zuiden & Jacobs reisbegeleiding
 • Programma onder voorbehoud van wijzigingen
 • Bij vliegreizen en (rivier)cruises hanteren wij afwijkende annuleringsvoorwaarden
 • Vroegboekkorting t/m 31-01-2020: géén reserveringskosten à € 29,50 per boeking